Δύο επιστροφές για τον Παναθηναϊκό στο 1-0 με την Καρδίτσα – Γιοβάνοβιτς: «Στόχος το Κύπελλο»

Must Read

Η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου (τον περιμένει η Λαμία) ήταν δεδομένη για τον Παναθηναϊκό μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο. Το ενδιαφέρον στην αντίδραση  μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

-Με γκολ του Παλάσιος στο 81′ έσπασε το αρνητικό σερί και οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη.

-Επιστροφή νο 2 για τον Δημήτρη Κουρμπέλη που μετά την περιπέτεια του μακροχρόνιου τραυματισμού του φόρεσε και πάλι το περιβραχιόνιο του αρχηγού 14 μήνες μετά. Τελευταία φορά είχε παίξει στις 12 Δεκεμβρίου 2020 με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρασε στον αγώνα στο 74′ περισσότερο για να πάρει αυτοπεποίθηση παρά να βοηθήσει την ομάδα του.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά βασικός. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και φάνηκε ότι χρειάζεται χρόνιο προσαρμογής για να επανέλθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Στην προηγούμενη ομάδα του είχε να παίξει από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Το πρόβλημα του γκολ ήταν φανερό για μια ακόμα φορά. Ο Βιτάλ είχε δοκάρι στο 14΄’, ενώ ο Ιωαννίδης έχασε δύο ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά η διαφορά δυναμικότητας – και κατηγορίας – ήταν εμφανής. Δύο φορές πλησίασε το γκολ, αλλά την σταμάτησε ο Διούδης.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινη κάρτα: Μανιός (3′), Σάρλια (4′), Μπάλλας (42′)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Λαρέα (56′ Καρανίκας) Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (75′ Θεολόγης), Βιδάλ, Μπαντιμπανγκά (56′ Μπατιμπανγκά), Γκίνη, Μανιός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Διούδης – Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Πούγγουρας κ, Σάντσες – Αγιούμπ (Σάντσες), Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς (46′ Πέρεθ) Χατζηγιοβάνης (74′ Κουρμπέλης), Βιτάλ, Ιωαννίδης (74′ Ιωαννίδης).

Γιοβάνοβιτς: «Και τώρα τελικός»

ΚΥΠΕΛΛΟ 2021-2022 / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έκρυψε σε δηλώσεις του μετά το ματς ότι βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου:

«Ο Παναθηναϊκός σίγουρα σε όποιο ματς και αν παίζει, είτε είναι φιλικό είτε ματς κυπέλλου στοχεύει στη νίκη. Παρόλο που είχαμε “καθαρίσει” την πρόκριση σε έως έναν βαθμό, ήταν μία ευκαιρία να αγωνιστούν παίκτες που δεν είχαν παίξει το προηγούμενο διάστημα. Σίγουρα θα τους χρειαστούμε μέχρι το τέλος

Για την επιστροφή του Δημήτρη Κουρμπέλη είπε

«Σίγουρα εγω είμαι περισσότερο χαρούμενος από όλους που αγωνίστηκε ξανά μετά από τόσο καιρό. Η αγωνιστική του κατάσταση δεν του επέτρεπε να αγωνιστεί περισσότερο. Ελπίζω για τον ίδιο το ματς αυτό να του δώσει ερέθισμα να πιεστεί ακόμη περισσότερο για να  μας δώσει την ποιότητά του στο μέλλον, είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο

Για τη συνέχεια και την προοπτική κατάκτησης του τροπαίου:

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που όλες οι μεγάλες ομάδες προσπαθούν να είναι στον τελικό. Αυτός ήταν και δικός μας στόχος. Είμαστε στον ημιτελικό και χρειάζεται ακόμη προσπάθεια για να βρεθούμε στον τελικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This