Συγκλονίζει ο μαθητής που μαχαίρωσαν: «Η καρδιά μου έχει μια τεράστια τρύπα»

Ο 19χρονος που βγήκε από την εντατική περιγράφει όσα έζησε το μοιραίο βράδυ στην Καλλιθέα

Must Read

Ο ήρωας μαθητής, που δέχθηκε 9 μαχαιριές για να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του στην Καλλιθέα, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας.

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν… Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι ήταν θαύμα το ότι έζησα», αναφέρει ο 19χρονος που παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από την επίθεση με 9 μαχαιριές προκειμένου να προστατεύσει τον φίλο του.

Ο 19χρονος Αλέξης δυνατός με χαμόγελο στα χείλη περιγράφει την περιπέτεια του στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star. «Γυρνάγαμε από ένα Ίντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δίνουμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν μαζί μας για κάποιο λόγο και άρχισαν να μας πλησιάζουν. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί, μάλιστα, αλλά με το που έβγαλε το μαχαίρι, αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμίσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος».

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο» περιέγραψε ο 19χρονος.

Ο 19χρονος χωρίς να χάνει την αισιοδοξία του αναφέρεται στον μεγάλο του στόχου να περάσει στην Ιατρική Σχολή.  «Δίνω τον Σεπτέμβρη. Εκεί που χαροπάλευα μέσα στο ασθενοφόρο για τη ζωή μου σκέφτηκα ”Τουλάχιστον έχω λίγο παραπάνω χρόνο για διάβασμα!”».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This