Νέα Τουρκική πρόκληση: Στρατιώτες απείλησαν Έλληνες ψαράδες στο Δέλτα του Έβρου (video)

Must Read

Ένα νέο επεισόδιο σημειώθηκε στο Δέλτα του Έβρου, όπου τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες εισέβαλαν σε ελληνικό έδαφος και απείλησαν με όπλα δύο Έλληνες ψαράδες.

Έντρομοι οι δύο Έλληνες είδαν ξαφνικά ότι οι Τούρκοι στρατιώτες τους σημάδευαν με τα όπλα τους, ζητώντας τους να απομακρυνθούν.

Ο ένας από τους ψαράδες ο Θανάσης Καμηλάρης περιέγραψε το περιστατικό στην τηλεόραση του ANT1, εκφράζοντας την αγανάκτησή του μια και είναι πολύ τακτικές οι παρενοχλήσεις μέσα στο ελληνικό κομμάτι του ποταμού!

 «Οι Τούρκοι το έχουν παρατραβήξει, γιατί βγαίνουν στο Θρακικό Πέλαγος και ψαρεύουν στα 2 – 2,5 μίλια στο ελληνικό κομμάτι», ανέφερε.

Οι Τούρκοι στρατιώτες, ήταν κρυμμένοι πίσω από τις καλαμιές στην περιοχή Νεραϊδόκαμπος. «Εγώ είδα τέσσερις στρατιώτες. Και με το που μας είδαν, βγήκαν έξω και μας σημάδευαν», περιγράφει ο κ. Καμηλάρης.

https://www.youtube.com/watch?v=Xlx-IKkQsnM

Οι συνεχείς περιπολίες της 12 Μεραρχίας με τα πλωτά έχει κάνει τους Τούρκους να περιορίσουν αυτές τις παρενοχλήσεις παρόλα αυτά η εγρήγοπερση των ελληνικών αρχών είναι δεδομένη.

Η εισβολή αυτή προφανώς έγινε στα πλαίσια άσκησης των τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων οι οποίες «τσεκάρουν» τα ελληνικά περίπολα στην περιοχή.

Στρατιωτικές πηγές επιβεβαίωσαν το περιστατικό, λέγοντας ότι το συμβάν έλαβε χώρα την ώρα που άλλαζαν βάρδια τα περίπολα με τα πλωτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This