Διάβημα Δένδια στον Τούρκο πρέσβη – Τσαβούσογλου: Θα σας πνίξουμε στους πρόσφυγες!

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr ο Ελληνας Υπουργός Νίκος Δένδιας, έκανε έντονο διάβημα στον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα για τη συμπεριφορά των Τούρκων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης, αλλά και στην κλιμάκωση των τουρκικών προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Αφορμή για το πρώτο υπήρξε η χθεσινή… εισβολή 500 μεταναστών με 13 βάρκες στη Λέσβο. 

Παράλληλα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στις έκνομες τουρκικές ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο και διεμήνυσε στον Τούρκο διπλωμάτη ότι το συμφέρον των δυο χωρών είναι η εμπέδωση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή, σύμφωνα πάντα με τη Δημόσια Τηλεόραση. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Δένδιας εξέφρασε τη θέση ότι ενέργειες που υπονομεύουν αυτόν τον στόχο δεν είναι αποδεκτές και πρέπει να αποφεύγονται.

Ο Μπουράκ Οζούγκερτζιν, απάντησε στον Ελληνα Υπουργό ότι θα ενημερώσει για τις ελληνικές αντιδράσεις την κυβέρνησή του.

Νέα προκλητική δήλωση Τσαβούσογλου

Την ίδια ώρα που ο Νίκος Δένδιας στέλνει διάβημα στον Τούρκο πρέσβη, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νορβηγία ανέφερε ότι όσο συνεχίζεται η επιχείρηση του Άσαντ στο Ιντλίμπ της Συρίας, η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα προσφύγων και φωτογράφισε την Ρωσία πίσω από τις εξελίξεις στην Συρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This