«NOTAM Πολέμου» της Τουρκίας στην καρδιά του Αιγαίου!

Θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές

Must Read

Σε ευθεία πρόκληση πολέμου προβαίνει η Τουρκία, η οποία εξέδωσε NOTAM με την οποία δεσμεύει το κεντρικό Αιγαίο. Η NOTAM που έχει διάρκεια 30 ημερών, γίνεται με πρόφαση την διεξαγωγή ασκήσεων έρευνας, διάσωσης, και …περιβαλλοντικών ενεργειών!

Η συγκεκριμένη κίνηση της Τουρκίας όμως δεν είναι απλά άλλη μία παράνομη πράξη, αλλά συνιστά ευθεία παραβίαση του FIR Αθηνών. Ακολούθως, θέτει σε κίνδυνο ακόμα και αεροπορικές πτήσεις, ναυσιπλοΐα, δηλαδή ζωές Ελλήνων και ξένων πολιτών, εκτός φυσικά από την δολιοφθορά που επιχειρεί με αυτή την ενέργεια.

Πρόκειται λοιπόν για μία εγκληματική πράξη η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με «ευχολόγια» και χλιαρές αντιδράσεις. Απαιτεί σκληρή και άμεση αντίδραση, με ταυτόχρονη ενημέρωση προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς και απαίτηση, επιτέλους, να πάρουν σαφέστατη θέση κατά των τουρκικών ενεργειών.

Σε αντίθετη περίπτωση, η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει καίρια και δυναμικά. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This