Συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο η Τουρκία! Της «έκλεισαν το δρόμο» τα ελληνικά μαχητικά

Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία συνεχίζει να προκαλεί

Must Read

Δύο τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν ξανά το πρωί πάνω από το Φαρμακονήσι το Αγαθονήσι και το Κουνέλι σε ύψος πάνω από 25.000 πόδια.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το  ΓΕΕΘΑ, δύο τουρκικά F-16 εισήλθαν το πρωί στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως και στις 10:08 π.μ πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι στα 27.000 πόδια.

Ένα λεπτό αργότερα πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι στα 25.000 πόδια και στις 10:12 π.μ. τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το Κουνέλι στα 25.000 πόδια, επίσης.

Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες κατά πάγια τακτική.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, γι άλλη μια φορά, ελληνικά μαχητικά αναγνώρισαν και αναχαίτισαν τουρκικά αεροσκάφη που είχαν πετάξει πάνω από την Κίναρο, το Φαρμακονήσι, τους Λειψούς και τους Αρκιούς σε ύψη που κυμαίνονταν από 22.000 έως 27.000 ποδιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This