Η Τουρκία έστειλε τζιχαντιστή στα σύνορα αλλά τον «μπλόκαρε» η Ελλάδα

Must Read

Αυτό που ακουγόταν και εξέφραζε ως φόβο η Ελλάδα -από την πρώτη ημέρα των παράνομων μεταφορών μεταναστών στη χώρα μας- έγινε πράξη. Αυτή την ώρα στη νεκρή ζώνη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στις Καστανιές είναι εγκλωβισμένος ένας άνδρας, που, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, φέρεται να είναι τζιχαντιστής.

Τα τουρκικά μέσα ήδη γράφουν πως η Άγκυρα θέλει να στείλει στην Ελλάδα άνδρα που φέρεται να είναι τζιχαντιστής και που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην νεκρή ζώνη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, καθώς η Ελλάδα δεν δέχθηκε να περάσει τα σύνορά της.

Αυτό που δεν ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι αν όλο αυτό έγινε στο πλαίσιο της έναρξης επαναπατρισμού των τζιχαντιστών της Ευρώπης, που κρατούνταν στην Τουρκία, και για τους οποίους ανακοινώθηκε ότι ξεκίνησε η διαδικασία «επιστροφής».

Δείτε επίσης: Νέα απειλή από τους Τούρκους: «Θα στείλουμε πίσω τους Ευρωπαίους τζιχαντιστές» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This