Η Τουρκία αναπτύσσει 1000 αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων στα Ελληνικά σύνορα!

Must Read

Φαίνεται πως δεν τους φτάνει η Στρατοχωροφυλακή, άνδρες της οποίας βρίσκονται ήδη στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου…

Έτσι ο υπουργός εσωτερικών της Τουρκιάς, Süleyman Soylu,πριν από λίγο το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι στέλνει «1.000 αστυνομικούς ειδικών δυνάμεων στα σύνορα, για να εμποδίζουν τις απάνθρωπες ενέργειες των Ελλήνων στον Έβρο.  Οι Έλληνες τραυμάτισαν 164 ανθρώπους».

Μάλιστα, συνεχίζοντας τις προπαγανδιστικές δηλώσεις του ο Soylu ανέφερε πως «τριάμισι εκατομμύρια άνθρωποι στην Ιντλίμπ και στα σύνορα της Τουρκίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε δύσκολη κατάσταση. Οι συνεχιζόμενες απάνθρωπες ενέργειες του (συριακού) καθεστώτος εκεί θα σημάνουν το άνοιγμα των συνοριακών πυλών μας», και πρόσθεσε: «140.000 μετανάστες πέρασαν από την Ανδριανούπολη στην Ευρώπη».

Δείτε επίσης: Θα τον σταματήσει κανείς; Ο Ερντογάν στήνει καταυλισμό 10.000 προσφύγων στην Αδριανούπολη

Δήλωση που αποτελεί άμεση απειλή για διοχέτευση των μεταναστών στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη, παρά τις «καθησυχαστικές» τοποθετήσεις του ότι «τελικά όλοι θα κατευθυνθούν προς την Ευρώπη αλλά αυτό δεν είναι απειλή ούτε εκβιασμός».

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Τούρκος υπουργός επανέλαβε πως η Τουρκία δεν θα εμποδίζει πλέον τους μετανάστες που θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όποιος θέλει να έρθει, έρχεται και όποιος περάσει, πέρασε».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This