Αγριάδες

Must Read

Το ξέρουμε ότι στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Φαίνεται λοιπόν ότι η κυρία Παγώνη, πρόεδρος της Ενώσεως Ιατρών Αθήνας, εζήλωσε δόξαν Χαρδαλιά συνεχίζοντας και αυτή την ασκουμένη τρομοκρατία:

  • Χρήστος Μπολώσης

«Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, διότι αυτό σημαίνει συνωστισμός». Πώς προεξοφλεί, δυόμισι μήνες πριν, τι θα γίνει τα Χριστούγεννα και ποια διοικητικά μέτρα θα ληφθούν; Ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε; Εγώ, για να αποδείξω ότι δεν είμαι κακόπιστος, προτείνω καμιά δυο λύσεις, ώστε και το ρεβεγιόν να γίνει και να μη γίνουμε πάρκινγκ του κορονοϊού. Μπορούν λοιπόν να ρεβεγιονάρουμε μέσα στο μετρό, όπου άνετα σε χώρο για 120 άτομα στοιβάζονται 200 χωρίς πρόβλημα. Ακόμη σε συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, όπου ως γνωστόν ή έχει βρεθεί το εμβόλιο ή ο κορονοϊός δεν πλησιάζει διότι είναι… φασίστας.

ΥΓ.: Αν η άσκηση των νόμιμων ένδικων μέσων είναι κλαψούρα και παρακάλια, τότε η υπογραφή «Δηλώσεως Μετανοίας» τι είναι;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This