Η Νέα Τάξη φοράει Ράδιο Αρβύλα ΙΙ

Must Read

Αγνοούσαν τον διασυρμό των γυναικών στα τσοντοσάιτ. Τις ύβρεις στα όσια και τα ιερά μας, όμως, δεν τις είχαν διαβάσει;

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Οι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», από τη στιγμή που ο κολλητός τους πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, δεν έπαψαν να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για την άγνοιά τους για τις διαστροφές του. Επίσης, δεν έπαψαν να μοιρολογούν (μπροστά στις κάμερες, βεβαίως) και να δηλώνουν πόσο πολύ πονούν για το κακό που βρήκε την κοπέλα την οποία διέσυρε ο φίλος τους.

Τι ήξεραν και τι δεν ήξεραν είναι δικό τους θέμα. Οποιος δίνει βάση στα λόγια τους τούς πιστεύει ευχαρίστως και όποιος δεν τους εμπιστεύεται έχει κάθε δικαίωμα να επιφυλάσσεται για τις διαβεβαιώσεις τους. Όμως, οι υπόλοιποι της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι δεν γνώριζαν τις ασχήμιες που έγραφε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την πίστη των Ελλήνων, την Εκκλησία και τον ίδιο τον Χριστό. Αποκλείεται να μην τα είχαν συζητήσει ή να μην είχαν διαβάσει το άρθρο του, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του του 2015, στην ιστοσελίδα iporta.gr.*

Εκεί, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δήλωνε ότι σκεπτόταν μεν να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα το πραγματοποιούσε. Θεωρούσε απαράδεκτη όποια προσέγγιση Τσίπρα με την «πνευματική μάστιγα της ζωής μας», την Εκκλησία. Επίσης, για τον Παναγιωτόπουλο, η εικόνα τού Άξιον Εστί είναι ένα «κομμάτι μπογιατισμένο ξύλο». Στο ίδιο κείμενο δήλωνε ότι ενοχλείτο από τη θρησκοληψία των Ελλήνων, τους οποίους «στόλιζε» συλλήβδην και αποκαλούσε τον Χριστό… «ο προφήτης τους»: «Με ενοχλεί αφάνταστα η θρησκοληψία των Ελλήνων, μια θρησκοληψία ανάμεικτη με φανατισμό, ρατσισμό, μισαλλοδοξία, όλα δηλαδή τα άκρως αντίθετα με όσα δίδαξε ο προφήτης τους».

Τέλος, δήλωνε ότι υπήρχε «και μια απειροελάχιστη πιθανότητα», ερχόμενος ο Τσίπρας στην εξουσία, να μην αλλάξει την οικονομία, αλλά, τουλάχιστον, να «κατεβάσει τις εικόνες από τα σχολεία, να επιφέρει κάποιες κοινωνικές αλλαγές που καθυστερούν δεκαετίες, κι ας φωνάζουν οι ορθόδοξοι ιερείς-κήρυκες της αγάπης να σκοτώσουμε τους πούστηδες».

Αυτή την πτυχή του φίλου τους τη γνώριζαν οι ηθικολόγοι διασκεδαστές του «Ράδιο Αρβύλα». Δεν τους ενοχλούσε;

*Το άρθρο του Παναγιωτόπουλου βρίσκεται εδώ: https://iporta.gr/ti-na-psifiso-tou-stathi-panagiotopoulou/

Διαβάστε επίσης: Η Νέα Τάξη φοράει Ράδιο Αρβύλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο... Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν...

More Articles Like This