Σεσηπυία κατάσταση

Must Read

Ο αντεστραμμένος κόσμος εις τον οποίο ζούμε επιδιώκει να καταλύει πάσα μορφή διαπροσωπικής, κοινωνικής, πολιτισμικής και εθνικής ταυτότητας, ούτως ώστε να καθιστάμεθα, ως πολίτες, έρμαια της τρεχούσης «ατζέντας» της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης πραγμάτων.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η καινοφανής τοιαύτη δικτατορία καθίσταται εν εξελίξει, αφού το Κοινοβούλιο λυμαίνονται τα υφιστάμενα κόμματα, όντα, μηδενός εξαιρουμένου, υποζύγια της υπερεθνικής μας κηδεμονίας, δοθέντος ότι τούτα (τα κόμματα) εντέλλονται καθ’ ολοκληρίαν υπό των υπερεθνικών διευθυντηρίων, ούτως ώστε να καταλυθεί πάσα έννοια του έθνους κράτους και να εγκαθιδρυθεί βιαίως μία ειδεχθής μορφή πολυπολιτισμικής κοινωνίας, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση προς τις ΗΠΑ.

Ασφαλώς διά να επιτευχθεί τούτο δέον όπως έχει προλειανθεί το έδαφος διά της ολοσχερούς εξάλειψης της εθνικής συνειδήσεως των γηγενών, καθάπερ τούτο μετουσιώνεται σταθερά μέσω της παιδείας, της φαιάς προπαγάνδας των μέσων μαζικής εξαπατήσεως, αλλά και διά του μεθοδευμένου και σύμμετρου εποικισμού καθ’ όλη την επικράτεια διαμέσου των επιδοτούμενων επήλυδων. Η κυκλοτερή τοιαύτη πρακτική εις βάρος των Ελλήνων ανάγεται εις την ηθική εξόντωσή τους, την απηνή καταδίωξή τους διά την λήψη μέτρων περί της πανδημίας, τον υπερδανεισμό τους, διά της συνειδητής ανοχής της Πολιτείας και της εν ταυτώ εκδήλωσης κατάφωρης ευμένειας υπέρ των τραπεζών, με συνακόλουθη αιτιώδη συνέπεια τον άμεσο εκπλειστηριασμό της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων. Ημείς οι ξιπασμένοι Νεοέλληνες συνεργήσαμε ασμένως και γηθοσύνως εις τα θεσμικά πραξικοπήματα του 1976 και του 1982, οπότε άπαξ και διαπαντός ακρωτηριάστηκαν βιαίως ο ομφάλιος λώρος και η διαλεκτική μας σχέση με την διαχρονική μας παράδοση, καθότι απεμπολήσαμε με ιταμότητα και αισχρό λαϊκισμό την δαψιλή και παγκοσμίως αξιοζήλευτη παρακαταθήκη μας, την ιερά και άμωμη αρχαία ελληνική γλώσσα και μετά ταύτα την καθαρεύουσα, η οποία εδράζεται εις την αείρροη πηγή της πρώτης.

Η εσχάτη προδοσία αυτού του έθνους συνεχίστηκε έκτοτε και εξικνείται άχρι και σήμερον, με αδαείς και δεδηλωμένους ανθέλληνες υπουργούς Παιδείας, καθώς και έμμισθα φερέφωνα, δηλονότι πρόκειται περί «Δούρειων Ιππων», εν τη Βουλή αλλά και εις τον κηδεμονευόμενο ακαδημαϊκό χώρο, όπου ομιλούσαν απαξιωτικά και δη ανερυθρίαστα διά το θείο μυστήριο της αρχαίας ελληνικής γλώσσης, ότι δήθεν πρόκειται διά νεκρά γλώσσα, όθεν δεν συντρέχει ουδεμία χρεία προς διδασκαλίας προς την νεολαία, ενώ την ίδια στιγμή εκθειάζεται παγκοσμίως. Το μείγμα κομμουνισμού – καπιταλισμού τελεί εν αγαστή συμπνοία διότι ο φιλελευθερισμός – κομμουνισμός – σοσιαλισμός και οι θεραπαινίδες των υπηρετούν απλώς από διαφορετικό μετερίζι τους ίδιους και αυτούς ιθύνοντες νόες.

Συνελόντι ειπείν, ας αντισταθούμε εις την ασύστολη προπαγάνδα, την ψευδολογία, την καταβαράθρωση οιασδήποτε αξίας και ας ανανήψουμε με κράτιστο γνώμονα την κατάδυση εις την παράδοσή μας ίνα συμπήξουμε τον αντίποδα αντίστασης προς τον ολετήρα της αναδυόμενης αυτοκρατορίας, όπου το κράτος πατερναλιστικά θα ορίζει την ζωή μας καταλύοντας οιαδήποτε ατομική ελευθερία.

*Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παλαιστίνη: Σήμερα ή αύριο εκτιμάται η διεξαγωγή του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την ένταξή της

«Πέπλο» μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το αίτημα των Παλαιστινίων...

More Articles Like This