Τελικοί και τελικός

Must Read

Επανερχόμεθα στο θέμα, διότι, όπως και να το κάνουμε, δεν καταπίνεται εύκολα και καθημερινώς βλέπουμε πράγματα που επιτείνουν την αηδία μας για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τού «2.0» και του «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν».

Σάββατο 3 Ιουνίου, «Γουέμπλεϊ», τελικός Κυπέλλου Αγγλίας. Αντίπαλες οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Σίτι και Γιουνάιτεντ) και αντιλαμβάνεστε την αντιπαλότητα. Το γήπεδο γεμάτο με οπαδούς και των δύο ομάδων. Διαιτητής Άγγλος.

Την ίδια ημέρα, στο Βερολίνο, τελικός Κυπέλλου Γερμανίας. Αντίπαλες οι Λειψία και Αϊντραχτ. Το γήπεδο γεμάτο με οπαδούς και των δύο ομάδων. Διαιτητής Γερμανός.

Τετάρτη 24 Μαΐου, Πανθεσσαλικό, τελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Αντίπαλοι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Το γήπεδο… άδειο. Διαιτητής Γερμανός.

Κατόπιν αυτών, είμαι υποχρεωμένος να ξαναδώσω συγχαρητήρια στην Αστυνομία μας (εννοώ την ηγεσία της, διότι αυτή δήλωσε αδυναμία τήρησης της τάξης και όχι ο αστυνομικοί μας) στη διοργανώτρια Αρχή ΕΠΟ, στον αρμόδιο και… άξιο υπουργό, ο οποίος δεν ασχολήθηκε καθόλου με το θέμα, και σε όλους τους δημάρχους που απαγόρευσαν την τέλεση του τελικού στη επικράτειά τους, διότι έτσι γούσταραν.

Α, μπορεί να φταίει και η ΝΙΚΗ του Νατσιού…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης!

Διαβάστε στην «Espresso»: Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ! - Τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση της ∆έσποινας Στυλιανοπούλου! - Τι λένε...

More Articles Like This