Ελλάς Ελλήνων αδαών

Τα έλεγε ο Σωκράτης (ήτοι ο Πλάτων) ότι πηγή παντός κακού η άγνοια και δεν τον πιστεύαμε

Must Read

Η άσπιλος και αθώα Εύα Καϊλή, η οποία δεν σύχναζε στον δεύτερο όροφο του σπιτιού της (όπου είχε «παρκαριστεί» η βαλίτσα με τα 600 χιλιάρικα), δεν είχε πρόβλημα με τη διαφθορά, αλλά με τις ξένες γλώσσες. Το αποκάλυψε και η ίδια και εμείς, ως θεσμικοί και καλοπροαίρετοι, την πιστεύουμε.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «De Staandard» είπε: «Δεν έχω για τίποτα να κατηγορήσω τον εαυτό μου. Ή θα έπρεπε να μιλούσα καλύτερα γαλλικά και ιταλικά. Τότε θα ήξερα για τον άντρα μου και τον Παντσέρι».

Ναι, μωρέ, έχει δίκιο η κοπέλα. Πού να μάθεις καλά ιταλικά, όταν ο σύζυγός σου είναι Ιταλός; Πού να μάθεις καλά γαλλικά, όταν ζεις στο Βέλγιο και είσαι ευρωβουλευτίνα; Αν, όμως, είχε παντρευτεί η κοπέλα έναν ντελικανή από το Σουρινάμ και ζούσε στο Βιετνάμ, είναι σίγουρο ότι θα είχε… ανθιστεί την άσχημη τη φτιάξη, θα καταλάβαινε ότι η βαλίτσα δεν είχε σώβρακα, αλλά «μαρουλάκι» καταριανό και θα είχε γλιτώσει εκείνη από τις περιπέτειες κι εμείς από τα δάκρυα (μια και πολύ μας στενοχώρησε η υπόθεσή της και είμεθα και κάργα ψυχοπονιάρηδες με περιπτώσεις όπως η δική της).

Η Καϊλή είναι εξίσου αδαής και ανύποπτη όπως κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που είχε πάρει υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ, αλλά ουδείς τού μίλησε για τις υποκλοπές (κι είναι άβγαλτο το τσαμένο). Επίσης, η Καϊλή με τα πτωχούλικα ιταλικά και τα ψωρογαλλικούλια της μας θυμίζει και τον Αλαφούζο, που δεν ήξερε ο φουκαριάρης πώς βρέθηκε μια λιμουζίνα της εταιρίας του στην κατοχή ανθρώπου που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί ως συνεργός για τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟ Μιχάλη Φιλόπουλου!

Εχουμε μεγάλο πρόβλημα με την αφέλεια στην Ελλάδα και πρέπει επειγόντως να το λύσουμε – και οι αφελείς πρέπει να είναι μερικά εκατομμύρια ψηφοφόροι και «πελάτες» διαφόρων καταστημάτων, που πουλάνε από ιδέες μέχρι οπαδισμό και την ίδια τη χώρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστροφή εκδρομέων του Πάσχα: Πού υπάρχουν προβλήματα στην κυκλοφορία – Με 100% πληρότητα φτάνουν τα πλοία

Προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα αρκετοί εκδρομείς που επιστρέφουν με τα ΙΧ του από την έξοδο για το Πάσχα.Στην...

More Articles Like This