Λεφτά για ΜΚΟ υπάρχουν

Μία επιχείρηση προκειμένου κάποιοι να βγάζουν μεροκάματο ή να γίνονται πάμπλουτοι φορτώνοντας ένα τεράστιο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία

Must Read

Οσο η χώρα ασχολείται με τον κ. Κασσελάκη, τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του, λαθρομετανάστες από όλα τα σημεία του πλανήτη παραβιάζουν τα σύνορά μας καθημερινώς. Οι δομές των νησιών έχουν γεμίσει και η λύση που έχει βρεθεί δεν είναι ούτε οι απελάσεις ούτε η τιμωρία όσων μπαίνουν παράνομα ούτε η περικοπή όποιων διευκολύνσεων τους παρέχονται. Η λύση που έχει βρεθεί είναι να τους πηγαίνει η Αστυνομία του νησιού στο καράβι, να κατεβαίνουν στον Πειραιά, να παίρνουν ένα ταξί και να τους αφήνει στα στέκια τους στο κέντρο, εκεί όπου κατοικοεδρεύουν όλες οι μαφίες τους και οι «αλληλέγγυοι» με το αζημίωτο.

Η δε κυβέρνηση δεν διανοείται καν να σταματήσει τις μπίζνες με την κότα που κάνει τα χρυσά αβγά για μερικούς και έχει βγει σαν ζητιάνος στο εξωτερικό να εκλιπαρεί για χρήματα προκειμένου να τους στεγάζει, να τους τρέφει και να τους περιθάλπει δωρεάν. Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καιρίδης υπέγραψε μία συμφωνία με το Athens Solidarity Center, τμήμα της γνωστής ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now, σύμφωνα με την οποία η ΜΚΟ θα λάβει δυόμισι εκατομμύρια περίπου (2.422.859, 97) από την Ελβετία για να στεγάσει 6.400 λαθρομετανάστες σε δομές.

Συγχρόνως ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε επιπλέον χρήματα από την Ε.Ε. για το Μεταναστευτικό, η οποία αποφάσισε να μας δώσει άλλα 42.600.000 για υπηρεσίες προς ασυνόδευτα ανήλικα κυρίως. Ολα αυτά προστίθενται στα εκατομμύρια που δίνουν στην Ελλάδα και άλλες χώρες, όπως η Νορβηγία, η Ολλανδία, για δομές λαθρομεταναστών και υπηρεσίες προς αυτούς.

Εύκολα κανείς αντιλαμβάνεται ότι η όλη υπόθεση είναι μία καλοστημένη επιχείρηση προκειμένου κάποιοι να βγάζουν μεροκάματο ή να γίνονται πάμπλουτοι φορτώνοντας ένα τεράστιο πρόβλημα στην ελληνική κοινωνία. Φυσικά, ούτε ο κ. Καιρίδης ούτε τα μέλη του Δ.Σ. του Solidarity Now ούτε ο κ. Μητσοτάκης μένουν στις γειτονιές όπου κάθε ΜΚΟ ιδρύει δομές. Ιδέα δεν έχουν τι γίνεται με την γκετοποίηση που συντελείται με τις πολιτικές τους. Ενα ολόκληρο κομμάτι της Αθήνας είναι υπό κατοχή, γιατί κάποιοι έχουν αποφασίσει να θησαυρίσουν στις πλάτες των κατοίκων και των επαγγελματιών ολόκληρων συνοικιών.

Οι άλλοι Ευρωπαίοι πληρώνουν γιατί δεν τους θέλουν κι εμείς παίρνουμε τα λεφτά για να τους κρατάμε και να βάζουμε και άλλους, γιατί πληρωνόμαστε με το κεφάλι. Ωραία λογική. Η λογική του παραλόγου.

*Διδάκτωρ Διδακτολογίας Γλωσσών και Πολιτισμών, Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δώρα Αυγέρη: «Στην κάλπη πρέπει να αποτυπωθεί η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ»

«Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για το δικό του ελληνικό όνειρο» λέει η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη για...

More Articles Like This