Στις ευρωεκλογές δώστε του 51… τακατό!

Η παντελής έλλειψη κανονικής αντιπολίτευσης έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Ομως αυτό δεν «αθωώνει» την «κυβέρνηση των Τεμπών»

Must Read

Φωνάζουν, διαμαρτύρονται, ενίοτε ωρύονται, κλείνουν δρόμους, βρίζουν στα social media, βγαίνουν από τα ρούχα τους όταν πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ, και… τελικά; Οταν φτάνουν μπροστά στην κάλπη, ψηφίζουν «Μητσοτάκη, δαγκωτό»!

Θα μου πει κάποιος: «Και τι να ψηφίσω, ρε Βέργη; Τους διαλυμένους της δήθεν Αριστεράς ή τον Ανδρουλάκη που πανηγυρίζει επειδή το ΠΑΣΟΚ πέρασε το 10% αλλά στα μεγάλα θέμα κάθεται… μακριά κι αγαπημένοι;».

Κι αυτό σωστό. Η παντελής έλλειψη κανονικής αντιπολίτευσης έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε όσα βιώνουμε, ως πολίτες, τα τελευταία χρόνια. Ομως αυτό δεν «αθωώνει» την «κυβέρνηση των Τεμπών». Δεν απαλλάσσει τον Μητσοτάκη και τους υπουργούς του για όλα όσα μας έχουν φορτώσει στις πλάτες. Μιλάμε για την κυβέρνηση η οποία:

Υποτίθεται ότι θα τα βάλει με το τέρας της ακρίβειας! Μόνο που αυτό το «τέρας» είναι δικό της δημιούργημα. Αυτή επέτρεψε να γιγαντωθεί και πλέον η αισχροκέρδεια κάνει πάρτι στην πλάτη των ελληνικών νοικοκυριών. Τα καλάθια της πλάκας ήταν μια προσπάθεια της κυβέρνησης να αλλάξει με παραμορφωτικό καθρέφτη την πραγματικότητα. Ομως αυτό δεν γίνεται, καθώς υπάρχει η ληστρική πραγματικότητα του πορτοφολιού.

Επιδιώκει να απαλλάξει κάθε κυβερνητικό υπεύθυνο για το έγκλημα των Τεμπών, με πρώτο και… καλύτερο τον άνθρωπο που ως υπουργός Μεταφορών τότε φέρει την κορυφαία ευθύνη. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να ακούσω αύριο στην Εξεταστική της Βουλής από τον Κώστα Καραμανλή πώς θα επιδιώξει να δικαιολογήσει τα αίσχη εκείνων των ημερών. Για τη δήθεν ασφάλεια των τρένων που μας έλεγε στη Βουλή κουνώντας το δάχτυλο. Αλλά και για τα «μπαζώματα» συγκάλυψης στον χώρο του εγκλήματος που
ακολούθησαν.

Κοροϊδεύει συστηματικά εδώ και αρκετές ημέρες τους αγρότες. Τους πετάει τα «ψίχουλα pass» με μοναδικό στόχο να παίξει «άμυνα» στα τρακτέρ, και απειλεί ότι συζήτηση δεν πρόκειται να γίνει αν κλείσουν οι δρόμοι. Το γεγονός ότι με αυτή την πολιτική η αγροτική παραγωγή καταστρέφεται και όλο τούτο γυρίζει μπούμερανγκ ξανά στην τσέπη του Ελληνα καταναλωτή δεν πρόκειται να το ακούσετε από κυβερνητικούς. Μόνο τα ξύλινα της «δημοσιονομικής κανονικότητας» ξέρουν να πλασάρουν όταν πρόκειται για κοινωνικές διεκδικήσεις. Οταν όμως αγοράζουν όπλα με το κιλό, εκεί… όλα καλά!

Εβγαλε και τους πλημμυροπαθείς στους δρόμους. Ε, βέβαια. Το παραμύθι έχει κοντά ποδάρια. Οταν ο κ. Μητσοτάκης πήγαινε… αξύριστος και κουρασμένος (!) στις περιοχές της χώρας που βυθίστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες, είχε πάντοτε έτοιμο ένα καλό αφήγημα. Οταν όμως ήρθε η ώρα να κάνουν πράξη τις  βαρύγδουπες εξαγγελίες, βγήκε μια φωνή από το υπερπέραν που τους μίλησε για «δημοσιονομικά προβλήματα». Κι άφησαν τους «πνιγμένους» να πιαστούν απ’ τα μαλλιά τους. Οπως είχαν πράξει νωρίτερα και για εκείνους που επλήγησαν στις φονικές πυρκαγιές, όταν το κράτος… λειτουργούσε μόνο με το 112.

– Και βέβαια πρόκειται για την ίδια κυβέρνηση που αποθεώθηκε από τα λατρεμένα της ΜΜΕ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στις ΗΠΑ. Τελικά το Κογκρέσο… συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ομιλία του, που όχι μόνο ενέκρινε την πώληση των F-16 στην Τουρκία, αλλά το έπραξε με τρόπο που βγάζει «νικήτρια» την Τουρκία απέναντι στη χώρα μας.

Πανωλεθρίαμβος Μητσοτάκη, αλλά την πανωλεθρία πού να τη διαβάσεις…Επειτα από όοολα αυτά -και άλλα τόσα, υπομονή να έχεις να μετράς-, δεν σας μένει παρά να πάτε τον Ιούνιο στις ευρωεκλογές και να δώσετε στον πρωθυπουργό όχι 41, αλλά 51 τακατό! Η «αλήθεια» πρέπει να… επιβραβευτεί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φάμελλος live στο Άλσος, με μια κιβωτό γεμάτη τραγούδια του Μεσοπολέμου

Ο Μανώλης Φάμελλος έρχεται το Σάββατο 8 Ιουνίου στο θέατρο Αλσος, με μια κιβωτό γεμάτη τραγούδια του Μεσοπολέμου -και...

More Articles Like This