Το έλα να… δις! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε επίσημα ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής στην ιστορία! (video)

Must Read

Μπορεί να μην καταφέρει να ξεπεράσει ποτέ του τον Μαραντόνα ή τον Πελέ σε ποδοσφαιρική αξία, αλλά σε… χρηματιστηριακή αξία ο Κριστιάνο Ρονάλντο τους έχει ξεπεράσει προ πολλού.  

Όπως και κάθε άλλον συναθλητή του, εδώ που τα λέμε, καθώς ο Πορτογάλος superstar της «στρογγυλής θεάς» μόλις έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ: έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε ολόκληρη την καριέρα του, σύμφωνα με το Forbes!

Μάλιστα, ο επιθετικός της Γιουβέντους από το ποδόσφαιρο έβγαλε «μόλις» 650 εκατομμύρια δολάρια, με τα υπόλοιπα να προέρχονται από μία πληθώρα διαφημίσεων εκτός γηπέδου! Έτσι, έγινε μόλις ο τρίτος αθλητής -μετά τον τενίστα Τάιγκερ Γουντς και τον μποξέρ Φλόιντ Μεϊγουέδερ- που μπήκε στο club των δισεκατομμυριούχων, ενώ βρίσκεται ακόμη εν ενεργεία.

Ο Ρονάλντο ουσιαστικά… άρπαξε στο 90′ το συγκεκριμένο επίτευγμα από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στην καριέρα του έχει συνολικά κέρδη από συμβόλαια ύψους 605 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CNNi, ωστόσο, επέλεξε να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα, αντί να διεκδικήσει κάποια πλουσιοπάροχη μεταγραφή.

Πρωτιά και στο Instagram

Ο Ρονάλντο από την άλλη, έχει παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ομίλους του πλανήτη, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα, η Γιουβέντους, «μετακινήσεις» οι οποίες, κάθε φορά, του αποφέρουν ακόμη περισσότερα εκατομμύρια δολάρια. Και, συν τοις άλλοις, ο Πορτογάλος έχει την πρωτιά και στο -επίσης εξαιρετικά επικερδές- Instagram, καθώς είναι ο αθλητής με τους περισσότερους ακόλουθους, οι οποίοι αγγίζουν τα 222 εκατομμύρια!

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Forbes:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This