Μarkopoulo Park: Εντυπωσιακό φίνις από τον ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ στην κούρσα της ημέρας

Must Read

«Βροχή» τα κέρδη στη συγκέντρωση της Δευτέρας

Ανταγωνιστικές διαδρομές, νίκη του ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ με συγκλονιστική άφιξη στο photo finish και ενισχυμένα κέρδη για τους νικητές του ΣΚΟΡ 6 περιλάμβανε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 22 Ιουνίου 2020, στο Markopoulo Park. Η 12η ιπποδρομιακή συγκέντρωση του έτους πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών με αυστηρά μέτρα προστασίας και περιελάβανε 10 αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Όγδοη νίκη στο Markopoulo Park για τον ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ

Μεγάλος νικητής της 6ης ιπποδρομίας, αναδείχθηκε ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, ιδιοκτησίας WOLF SYNDICATE, ο οποίος κατέκτησε το έπαθλο Στρυμώνα. Πέτυχε την 8η νίκη του στο Markopoulo Park και ένατη συνολικά. Ο 6ετής ίππος με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη και προπονητή τον Χρήστο Θεοδωράκη, με ένα εντυπωσιακό φίνις επικράτησε των δυνατών αντιπάλων του και κέρδισε τις εντυπώσεις σε μία κούρσα που έκοψε την ανάσα.

Δείτε το βίντεο από την επικράτηση του ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ:

Το δίδυμο, Παναγιώτης Δημητσάνης και Χρήστος Θεοδωράκης αναδείχθηκαν νικητές και στις δύο τελευταίες ιπποδρομίες της ημέρας με τους ίππους ΣΑΜΤΕΪΣΤ και ΑΠΛΗΚΤΟΝ. Τρεις νίκες στη 12η ιπποδρομιακή συγκέντρωση κατέκτησε και ο προπονητής Άδωνις Κρητικός με τους ίππους ΦΕΝΖΑΛ, ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ και ΑΣΙΑΝ ΣΚΑΪ.

Οι νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 7.132,31 ευρώ

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας ανέδειξε μεγάλους νικητές στο ΣΚΟΡ 6 – που κέρδισαν περισσότερα από 7.000 ευρώ – αλλά και σε άλλα στοιχήματα όπως το ΤΕΤΡΑΠΛΟ, το ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ και το ΣΚΟΡ 4.

Αναλυτικά:

• 2 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες) κέρδισαν από 7.132,31 ευρώ.

• 1 νικητής στο ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (σωστή πρόβλεψη του πρώτου και του δεύτερου σε δύο συνεχόμενες κούρσες) της 4ης ιπποδρομίας κέρδισε 3.276,37 ευρώ.

• 2 νικητές στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά) της 3ης ιπποδρομίας κέρδισαν από 2.080,12 ευρώ.

• 4 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες ιπποδρομίες) κέρδισαν από 1.498,12 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This