Lockdown και Στοίχημα, ποιες διοργανώσεις συνεχίζουν;

Must Read

Βρισκόμαστε αισίως εν μέσω του δεύτερου κύκλου εκδήλωσης της Πανδημίας του κορωνοϊού και τα προβλήματα όσον αφορά την αγωνιστική δραστηριότητα σε όλα τα αθλήματα είναι έντονα. Πολλά πρωταθλήματα οδηγούνται προς διακοπή ενώ οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις τουλάχιστον σε ευρωπαϊκό επίπεδο συνεχίζουν να εξελίσσονται κόντρα στους κινδύνους της Πανδημίας. Το στοίχημα φυσικά δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα καθώς οι επιλογές των παικτών μειώνονται αισθητά και υπάρχει κίνδυνος ενός γενικευμένου lockdown όπως τον προηγούμενο Μάρτιο. Ας δούμε όμως τις διοργανώσεις που εξελίσσονται κανονικά την δεδομένη χρονική περίοδο.

Δράση σε Champions League και Europa League

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο εκτυλίσσονται κανονικά παρά την εξάπλωση του κορωνοϊού στη Γηραιά Ήπειρο. Οι ομάδες συνεχίζουν να αγωνίζονται σε Champions League και Europa League ακολουθώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει ορίσει η UEFA δίχως μέχρι στιγμής να αναβάλλονται αναμετρήσεις. Οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτελούν ανάσα για τους φίλους του στοιχήματος σε μία εξαιρετικά αμφίβολη περίοδο όπου τα επίγεια πρακτορεία αναστέλλουν τη λειτουργία τους και όλοι οδηγούνται στις στοιχηματικές εταιρίες.

Τζάμπολ στα γήπεδα της Euroleague

Η Euroleague είναι μία ακόμα διοργάνωση που δεν ανέστειλε τη δραστηριότητά της. Μετά το καταστρεπτικό lockdown τον περασμένο Μάρτιο και την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, οι άνθρωποι της Ευρωλίγκας αποφάσισαν να μην αλλάξουν τίποτα στο φετινό καλεντάρι. Αν και αρχικά υπήρχαν αναβολές λόγω συμπτωμάτων κορωνοϊού αυτές δεν στάθηκαν ικανές να εμποδίσουν την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι συνεχείς αγωνιστικές και οι πολλές στοιχηματικές επιλογές ανά παιχνίδι αποτελούν μία εξαιρετική λύση για τους φίλους του στοιχήματος.

Δημοφιλή Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Για τους φίλους του ποδοσφαίρου η εξέλιξη των δημοφιλέστερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αποτελεί σαφώς μία καλή είδηση. Παρά την αύξηση των κρουσμάτων σε όλη την Ευρώπη είμαστε σε θέση ακόμα να παρακολουθούμε αγώνες από πρωταθλήματα όπως η Premier League, η Bundesliga και η Primera Division. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν επενδύσει πολύ επάνω στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα καθώς συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου σε καθημερινή βάση. Άλλωστε είναι τα πρωταθλήματα που δίνουν αίγλη στο κουπόνι του στοιχήματος και αποτελούν βαρόμετρο για την απρόσκοπτη προσέλευση των παικτών στα πρακτορεία και το διαδίκτυο.

Basket League και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μπάσκετ

Το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ συνεχίζεται με αρκετό ενδιαφέρον παρά τα μικροπροβλήματα που προκύπτουν λόγω κορωνοϊού. Κάποιες αναβολές κυρίως από συμπτώματα που εμφανίστηκαν σε παίκτες ομάδων της Basket League δεν είναι αρκετές για να σταματήσουν την αγωνιστική δραστηριότητα. Η Basket League καθώς και πρωταθλήματα όπως το ισπανικό, το γερμανικό και το γαλλικό αποτελούν βασικές στοιχηματικές επιλογές για τους περισσότερους παίκτες. Αμείωτο το ενδιαφέρον λοιπόν για το μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος.

Διεθνείς διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το στοίχημα δεν περιορίζεται όμως στα διασυλλογικά πρωταθλήματα αλλά περιλαμβάνει και τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Το Nations League συνεχίζεται κανονικά όσο ακόμα οι μετακινήσεις μεταξύ των κρατών επιτρέπονται. Η Ελλάδα έχει να δώσει αρκετά σημαντικούς αγώνες το επόμενο διάστημα και στο διαδίκτυο οι αποδόσεις υπέρ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκονται σε εξαιρετικές τιμές.

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο όσον αφορά την εξέλιξη των πρωταθλημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Οι περιορισμοί που τίθενται από την UEFA έχουν να κάνουν με την προστασία των αθλητών και των προπονητών τους ενώ τα πρωτόκολλα μεταβάλλονται συνεχώς ανάλογα με την πορεία της Πανδημίας. Για τους φίλους του στοιχήματος θα ήταν ιδανικό να συνεχίσουν να εξελίσσονται οι σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις εμπλουτίζοντας καθημερινά το κουπόνι τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This