Πέμπτη 24/6/2021

Τσάμπα εκτίθεται ο Κωστής Χατζηδάκης…

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Live Sport

Υπάρχει μια κολλητική… αμνησία, αλήθεια είναι, διαφόρων υπουργών τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά σημαντικά ή και λιγότερο σημαντικά ζητήματα σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μπορεί ο Άρης Βασιλόπουλος να «πρωταγωνίστησε» στην προσπάθειά του αρχικά να ναυαγήσει και εν συνεχεία να καθυστερήσει όσο γινόταν την ανέγερση της ΟΠΑΠ Arena, όμως δεν ήταν (ούτε είναι) φυσικά ο μοναδικός που έβαλε το όνομά του σε αυτή την ιδιότυπη «μαύρη» λίστα. Σίγουρα υπήρξε ο… κορυφαίος της λίστας μέχρι την ώρα που ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας τον «ευχαρίστησε» και του ζήτησε δια της ψήφους του να αποχαιρετήσει την καρέκλα του Δημάρχου.

Δεν είναι εύκολο να λησμονήσουν οι Ενωσίτες ότι ο Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, είχε… ξεχάσει επί έξι μήνες σε ένα συρτάρι του γραφείου του την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το γήπεδο. Χρονικό διάστημα το οποίο επίσης πλήρωσε η ΑΕΚ με την ανάλογη καθυστέρηση στα έργα.

Τώρα είναι η σειρά του Κωστή Χατζηδάκη της Νέας Δημοκρατίας να προσθέσει το όνομά του στους πολιτικούς οι οποίοι για… κάποιο λόγο βάζουν διαρκώς κάποια εμπόδια (μικρά ή μεγάλα) στην ολοκλήρωση ενός τεράστιου έργου όχι μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο κ. Χατζηδάκης για κάποιο λόγο που… μόνο ο ίδιος γνωρίζει δεν υπογράφει εδώ και μήνες την απόφαση για την διαχειριστική μελέτη των Αλσών, στην οποία υπάγεται και εκείνο της Νέας Φιλαδέλφειας, με συνέπεια να καθυστερούν τα συνοδά έργα του γηπέδου.

Γιατί άραγε, παίζει τέτοια… καθυστέρηση;

Η ΑΕΚ έχει κάνει τις σχετικές υπενθυμίσεις όμως χθες, έπειτα από πολύμηνη «απραξία» του Υπουργού, αναγκάστηκε να εκφράσει και δημόσια τη δυσαρέσκειά της για την κωλυσιεργία του πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Θυμόμαστε προεκλογικά τον συγκεκριμένο Υπουργό να κάνει… βόλτες στα ΜΜΕ και να δηλώνει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας τόσο στο υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ όσο και στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει το δικό του σπίτι στον Βοτανικό.

Ωραία τα έλεγε τότε ο Κωστής Χατζηδάκης. Γιατί, άραγε, ως μέλος της κυβέρνησης πλέον, παίζει τέτοια… καθυστέρηση; Δεν έχει καταλάβει ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο «90’» και ότι ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το ποτάμι; Ότι ουδείς μπορεί πλέον, από εκείνους που πάλεψαν με λύσσα από τον ποδοσφαιρικό και τον πολιτικό χώρο, να απαγορεύσει την ολοκλήρωση του κιτρινόμαυρου παλατιού; Ας του το πει κάποιος να μην εκτίθεται τσάμπα. Κρίμα είναι ο άνθρωπος…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ