Τσάμπα εκτίθεται ο Κωστής Χατζηδάκης…

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Live Sport

Must Read

Υπάρχει μια κολλητική… αμνησία, αλήθεια είναι, διαφόρων υπουργών τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά σημαντικά ή και λιγότερο σημαντικά ζητήματα σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ.

Μπορεί ο Άρης Βασιλόπουλος να «πρωταγωνίστησε» στην προσπάθειά του αρχικά να ναυαγήσει και εν συνεχεία να καθυστερήσει όσο γινόταν την ανέγερση της ΟΠΑΠ Arena, όμως δεν ήταν (ούτε είναι) φυσικά ο μοναδικός που έβαλε το όνομά του σε αυτή την ιδιότυπη «μαύρη» λίστα. Σίγουρα υπήρξε ο… κορυφαίος της λίστας μέχρι την ώρα που ο κόσμος της Νέας Φιλαδέλφειας τον «ευχαρίστησε» και του ζήτησε δια της ψήφους του να αποχαιρετήσει την καρέκλα του Δημάρχου.

Δεν είναι εύκολο να λησμονήσουν οι Ενωσίτες ότι ο Υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, είχε… ξεχάσει επί έξι μήνες σε ένα συρτάρι του γραφείου του την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το γήπεδο. Χρονικό διάστημα το οποίο επίσης πλήρωσε η ΑΕΚ με την ανάλογη καθυστέρηση στα έργα.

Τώρα είναι η σειρά του Κωστή Χατζηδάκη της Νέας Δημοκρατίας να προσθέσει το όνομά του στους πολιτικούς οι οποίοι για… κάποιο λόγο βάζουν διαρκώς κάποια εμπόδια (μικρά ή μεγάλα) στην ολοκλήρωση ενός τεράστιου έργου όχι μόνο για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο κ. Χατζηδάκης για κάποιο λόγο που… μόνο ο ίδιος γνωρίζει δεν υπογράφει εδώ και μήνες την απόφαση για την διαχειριστική μελέτη των Αλσών, στην οποία υπάγεται και εκείνο της Νέας Φιλαδέλφειας, με συνέπεια να καθυστερούν τα συνοδά έργα του γηπέδου.

Γιατί άραγε, παίζει τέτοια… καθυστέρηση;

Η ΑΕΚ έχει κάνει τις σχετικές υπενθυμίσεις όμως χθες, έπειτα από πολύμηνη «απραξία» του Υπουργού, αναγκάστηκε να εκφράσει και δημόσια τη δυσαρέσκειά της για την κωλυσιεργία του πρωτοκλασάτου στελέχους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Θυμόμαστε προεκλογικά τον συγκεκριμένο Υπουργό να κάνει… βόλτες στα ΜΜΕ και να δηλώνει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας τόσο στο υπό ανέγερση γήπεδο της ΑΕΚ όσο και στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει το δικό του σπίτι στον Βοτανικό.

Ωραία τα έλεγε τότε ο Κωστής Χατζηδάκης. Γιατί, άραγε, ως μέλος της κυβέρνησης πλέον, παίζει τέτοια… καθυστέρηση; Δεν έχει καταλάβει ότι το παιχνίδι βρίσκεται στο «90’» και ότι ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το ποτάμι; Ότι ουδείς μπορεί πλέον, από εκείνους που πάλεψαν με λύσσα από τον ποδοσφαιρικό και τον πολιτικό χώρο, να απαγορεύσει την ολοκλήρωση του κιτρινόμαυρου παλατιού; Ας του το πει κάποιος να μην εκτίθεται τσάμπα. Κρίμα είναι ο άνθρωπος…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This