Ο Τσιγκρίνσκι βγήκε «νοκ άουτ» από το ματς της ΑΕΚ με την Μπράγκα

Δεν μπορεί το παλικάρι!

Must Read

Νοκ άουτ για το παιχνίδι με την Μπράγκα έχει τεθεί ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο παίκτης του «Δικεφάλου» έχει υποστεί κάκωση στον ακρωμιοκλειδικό σύνδεσμο του αριστερού του ώμου, όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε. Θυμίζουμε ότι ο Ουκρανός αμυντικός, τραυματίστηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τσιγκρίνσκι έχει τεθεί οριστικά εκτός από τον αγώνα της Πέμπτης (3/12) με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ. Επίσης, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος και για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία συνεχίζεται και ο Μάσιμο Καρέρα, που θέλει τη νίκη, έριξε το βάρος στο επιθετικό κομμάτι. Μεσοεπιθετικά εκείνοι που έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν στο ματς κόντρα στην Μπάγκα είναι οι Μάνταλος, Λιβάγια, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (με τον Τάνκοβιτς να μπορεί να προσφέρει εναλλακτική λύση σε τρεις θέσεις και τον Ολιβέιρα να αντικαθιστά, όποτε χρειαστεί, τον Ιρανό).

Από την άλλη, ξεκάθαρος ως προς τα θέλω και τους στόχους του Νασίμ Χνιντ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Έλληνας εκπρόσωπος του παίκτη. «Το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕΚ» τόνισε ο Αναστάσης Πιφέας και πρόσθεσε: «Ο Χνιντ νιώθει πολύ καλά στην ΑΕΚ. Ουδέποτε υπήρξε θέμα ανταλλαγής με τον Βράνιες μεταξύ ΑΕΚ και Αντερλεχτ. Πρόκειται για κάτι περισσότερο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Ο Χνιντ είναι λογικό να θέλει να παίζει στην ΑΕΚ, κάτι που είναι σημαντικό για την εξέλιξή του, καθώς και για την υποψηφιότητά του για μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Τυνησίας, εν όψει του Κόπα Αφρικα. Από κει και πέρα, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα στον προπονητή ή σε κάποιον συμπαίκτη του. Περιμένει τις ευκαιρίες του και πιστεύει ακράδαντα πως μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της άμυνας της ΑΕΚ. Το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕΚ. Η ομάδα επένδυσε για να αποκτήσει τα δικαιώματά του και ο Χνιντ σέβεται απόλυτα το συμβόλαιό του».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This