Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και βαδίζει για τον τίτλο

Must Read

«Περίπατο» έκανε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, συντρίβοντας 4-0 τον τοπικό Αστέρα, και βαδίζει ακάθεκτος προς την κατάκτηση του τίτλου.

Οι Σεμέδο (35′), Καμαρά (40′), Φορτούνης (81′) και Μπρούμα (86′) πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Βαλμπουενά είχε δύο ασίστ και πλέον βρίσκονται με 38 βαθμούς στο +9 από τον Άρη, στο +10 από τον ΠΑΟΚ και στο +11 από την ΑΕΚ. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες παρέμειναν στους 18 βαθμούς και εκτός εξάδας.

Την «μπαγκέτα» του οργανωτή στον Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς και δικαιώθηκε. Ο Γάλλος «μαέστρος» των Πειραιωτών «ξεκλείδωσε» την άμυνα των Αρκάδων από δύο εκτελέσεις κόρνερ. Στο 35΄ ο Σεμέδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Καμαρά με άπιαστο σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Μάλιστα, ο Αφρικανός μέσος των «ερυθρολεύκων» αφιέρωσε το γκολ του στον άλλοτε αρχηγό του και νυν άσου της Γαλατασαράι Ομάρ Ελαμπντελαουί, που περνά δύσκολες ώρες με την υγεία του σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Διαμαρτυρίες

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι Αρκάδες φώναξαν για πέναλτι του Σα στον Κρεσπί, αλλά στην εναέρια μονομαχία ο Πορτογάλος γκολκίπερ διώχνει πρώτα την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράσταβατς ανακάτεψε την τράπουλα και έπαιξε πιο επιθετικά, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις. Στο 78΄ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ελ Αραμπί ως οσφάιντ, ενώ το 3-0 έγινε από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη στο 81΄. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπρούμα στο 86΄ από ασίστ του Καμαρά. Χρόνο συμμετοχής πήρε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νταμπλούχων Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος (28′ λ. τρ. Τσιφτσής), Κώτσιρας, Σουάρες, Καστάνο, Τασουλής, Βαλιέντε (70′ Καπίγια), Μπελόκ, Τιλίκα, Λουίς Φερνάντεθ (76′ Τζίμας), Σίτο (46′ Αλί Μπαμπά), Κρεσπί (46′ Ριέρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέδο (59′ Σισέ), Μπα, Χολέμπας (85′ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά (59′ Φορτούνης), Μπρούμα, Μασούρας (76′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (85′ Σουντανί).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This