Το πανό των οργανωμένων στην «Αγιά Σοφιά» πίκρανε τον Δ. Μελισσανίδη

Η συνάντηση του αφεντικού της ΑΕΚ με τον ανιψιό του ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετου Καλτσίδη ήταν τυχαία

Must Read

Δυσαρέσκεια, πίκρα, προβληματισμός σε όλο τον κόσμο της ΑΕΚ, και δη στον Δημήτρη Μελισσανίδη, έφερε η γνωστή πλέον κίνηση των οργανωμένων με το πανό, αλλά τίποτα παραπάνω και σε καμία περίπτωση αποπροσανατολισμό από τον στόχο, που είναι η δημιουργία της «Αγιάς Σοφιάς» και ο πρωταθλητισμός της ομάδας.

Είναι λογικό να βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων το γνωστό πανό, που απευθυνόταν προσωπικά στο αφεντικό της ΑΕΚ. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώριζε από την προηγούμενη μέρα και για το πανό και για το πού θα γινόταν η διαμαρτυρία. Κι ενώ είχε την ευκαιρία, αν το ήθελε, να εμποδίσει, τουλάχιστον, να συνδυαστεί η διαμαρτυρία με το νέο γήπεδο, κάτι που πραγματικά τον ενόχλησε, δεν έκανε τίποτα.

Θεώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, αν ήταν να αλλάξουν την απόφασή τους οι οργανωμένοι, θα προτιμούσε να το έκαναν από μόνοι τους. Άφησε, λοιπόν, ανοιχτό το γήπεδο κανονικά για να μπουν, εφόσον αυτή ήταν η τελική τους απόφαση.

Μάλιστα, την ίδια μέρα βρέθηκε κανονικά στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τα 24ωρα που ακολούθησαν αυτό που κυριάρχησε ήταν η πικρία, και τίποτα παραπάνω.

Δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης της ΑΕΚ

Από την άλλη, δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης της ΑΕΚ στον ομογενή επιχειρηματία Φιλάρετο Καλτσίδη. Ειδικά στην περίοδο που βρισκόμαστε με όσα συμβαίνουν στην «Ένωση».

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με συζητήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Καλτσίδη για τέτοιο ενδεχόμενο. Και η συνάντηση με τον ανιψιό του Καλτσίδη, για την οποία γίνεται λόγος, ήταν τυχαία, στο πλαίσιο μιας εντελώς άσχετης περίστασης που έχει σχέση με τη φιλική σχέση του Γιώργου Μελισσανίδη με τον ανιψιό του ομογενή επιχειρηματία.

Ο Μελισσανίδης, μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, με τον τρόπο που ερμηνεύτηκε αυτή η πληροφορία, καθώς είναι τελείως αβάσιμη κάθε σύνδεση με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This