Η FIFA εξαπολύει απειλές για «εμπάργκο» εν όψει της European Super League!

Φίρμες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Μουντιάλ

Must Read

«Πόλεμος» ετοιμάζεται να ξεσπάσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με τη FIFA να απειλεί ποδοσφαιριστές με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της, εν όψει έλευσης της πολυσυζητημένης European Super League!

Η Διεθνής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FIFA) είναι κάθετα αντίθετη με τη σύσταση της European Super League και, όπως όλα δείχνουν, δεν διστάζει να ξεκινήσει «πόλεμο», με στόχο να αποτρέψει τη δημιουργία της. Η δημιουργία μιας «κλειστής» λίγκας βγήκε έντονα τους τελευταίους μήνες στην επιφάνεια, με τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης να ευελπιστούν ότι, με αυτό τον τρόπο, θα αυξήσουν τα κέρδη τους. Μάλιστα, ο αμερικανικός κολοσσός JP Morgan φέρεται διατεθειμένος να γίνει ο μεγάλος χορηγός της.

Έξι ακόμη συνομοσπονδίες

Πέρα από τη FIFA, η συγκεκριμένη κίνηση βρίσκει κάθετα αντίθετες και άλλες έξι Συνομοσπονδίες, οι οποίες φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν ότι ούτε εκείνες δεν πρόκειται να επιτρέψουν τη δημιουργία της. Μάλιστα, η FIFA με επίσημη τοποθέτηση της γνωστοποίησε ότι, σε περίπτωση που ποδοσφαιριστές αγωνιστούν σε αυτή τη νέα Λίγκα, τότε θα αποκλειστούν από τις διοργανώσεις της. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι οι μεγάλοι «σταρ» του αθλήματος δεν θα μπορούν να αγωνιστούν στο… Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου!

Την ανακοίνωση, πέρα από τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, συνυπογράφουν οι πρόεδροι των UEFA, Confederation of African Football, Asian Football Confederation, Concacaf, Oceania Football Confederation και South America’s CONMEBOL.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This