Απίστευτο ρεκόρ του Τσιτσιπά πέμπτος στην παγκόσμια κατάταξη

Must Read

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς  γράφει κάθε φορά και μια ακόμη χρυσή σελίδα και όλοι αναρωτιόμαστε που μπορεί να φτάσει αυτό το χρυσό παιδί. Μετά την άνετη νίκη του επί του Μπενουά Περ,  προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτονγκ εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Με τους 4.045 βαθμούς που θα έχει σίγουρα (που μπορεί να τους αυξήσει) , ο Τσιτσιπάς σκαρφαλώνει  στην πέμπτη θέση, αφήνοντας έκτο τον Κέι Νισικόρι με 4040 και έβδομο τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ με 4005. Μπροστά του βρίσκονται μόνο οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ,  Φέντερερ και Τιμ και είναι πλέον θέμα χρόνου πότε θα αρχίσει να τους περνάει έναν – έναν. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη καριέρα του τώρα αρχίζει, καθώς ο Στέφανος είναι μόλις 21 ετών.

Ο Έλληνας τενίστας μπορεί να φτάσει μέχρι τους 4.365, εφόσον νικήσει τον Κύργιο, προκριθεί στον τελικό του τουρνουά της Ούασινγκτον και κατακτήσει το τίτλο, πράγμα που δεν είναι καθόλου απίθανο, μιας κι ο Τσιτσιπάς είναι το Νο.1 του ταμπλό.

Το αμέσως επόμενο τουρνουά είναι αυτό του Μόντρεαλ όπου πέρσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε φτάσει μέχρι τον τελικό. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να υπερασπιστεί τους εξακόσιους βαθμούς που πήρε πέρσι.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This