Europa League: Στον «έβδομο ουρανό» ο Ολυμπιακος, προκρίθηκε χάρη σε γκολ του Χασάν στο 88′! (video)

Μέχρι εκείνο το λεπτό η πρόκριση ήταν στα πόδια της Αϊντχόφεν, που κέρδιζε με 2-0

Must Read

Ιδανικό φινάλε για τον Ολυμπιακό, που έχανε (την πρόκριση) με 2-0 μέχρι το 88′, ώσπου η… ηρωική προβολή του Χασάν τον έστειλε στον «έβδομο ουρανό», χάρη στη… γλυκιά ήττα με 2-1 από την Αϊντχόφεν!

Οι Ολλανδοί κατάφεραν να «σβήσουν» το σκορ του πρώτου αγώνα από το πρώτο ημίχρονο, χάρη σε δύο γκολ (πάλι) του Ζάχαβι, με τους Πειραιώτες να έχουν ως βασική «απάντηση» τα δοκάρια του Καμαρά και του Φορτούνη στο δεύτερο μέρος, πριν δώσει, τελικά, τη λύση για μια ακόμη φορά ο Χασάν, με ασύλληπτο… τάκλιν, έπειτα από την εκπληκτική απόκρουση του Εμβογκό στη φοβερή κεφαλιά του Ελ Αραμπί.

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ο ρυθμός ήταν καλός από το ξεκίνημα του αγώνα, με την Αϊντχόφεν να «απειλεί» για πρώτη φορά μόλις στο 11′ με τον Ζάχαβι να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή και τον Ολυμπιακό να «απαντάει» με μία κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 15′, που έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία.

Το 1-0 έγινε στο 25′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Ζάχαβι να νικά όλη την άμυνα του Ολυμπιακού και με καρφωτή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σα. Οι Πειραιώτες «απείλησαν» με ισοφάριση στο 32′, χάρη σε ένα εξαιρετικό σουτ του Μπρούμα, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «παγώσουν» την ομάδα του Μαρτίνς λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζάχαβι, με την μπάλα να καταλήγει στο «παραθυράκι» του Σα.

Δύο δοκάρια

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός, αν και είχε προβλήματα στη δημιουργία, άγγιξε το «χρυσό» γκολ πρώτα στο 49′, όπου το σουτ του Καμαρά κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Εμβογκό και κατόπιν στο 78′, όπου ο Φορτούνης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των Ολλανδών!

Χάρη και στη νίκη με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία ακόμη μεγάλη πρόκριση στους «16» του Europa League, μετά την περσινή επί της Άρσεναλ και θα ψάξει το… βήμα παραπάνω στην επόμενη φάση, κόντρα στον αντίπαλο που θα τού γνωστοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στις 14.00.

  • Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This