Κυριακή 9/5/2021

Στην «αντεπίθεση» περνά η UEFA, με συμφωνία ύψους 6 δισ. ευρώ για το νέο Champions League!

Mία κίνηση που λειτουργεί ως «αντίποινα» σε όσα επιχειρούν οι ομάδες της European Super League

Στην αντεπίθεση, όπως όλα δείχνουν, είναι πανέτοιμη να περάσει η UEFA, μετά την… αποσχιστική κίνηση της European Super League, συνάπτοντας συμφωνία ύψους 7,2 δισ. δολάρια με επιχειρηματικό κολοσσό, προκειμένου να αναβαθμίσει το Champions League!

Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg, η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών βρίσκεται κοντά σε ένα σούπερ deal με βρετανικό κολοσσό, από το οποίο θα εισπράξει πάνω από 6 δισεκατομμύρια ευρώ (7.2 δισεκατομμύρια δολάρια αναφέρει το δημοσίευμα), στηρίζοντας στην πράξη τις -τυχερές- ομάδες που θα συμμετέχουν τη νέα σεζόν στο αναβαθμισμένο Champions League, αλλά και την ίδια τη διοργάνωση.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα του Bloomberg, πρόκειται για την εταιρεία Centricus Asset Management, έναν κολοσσό στον χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων, παρά το γεγονός ότι στέλεχος της εν λόγω εταιρείας απέφυγε να σχολιάσει τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η συμφωνία ακόμα δεν έχει κλείσει, αλλά οι δύο πλευρές είναι κοντά, με στόχο αφενός την ποιοτική αναβάθμιση του νέου Champions League και των ομάδων που συμμετέχουν σε αυτό, αλλά και μία κίνηση που λειτουργεί ως «αντίποινα» σε όσα επιχειρούν οι ομάδες της European Super League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ