Euro 2020: Με «κέρβερο» τον Ουνάι Σιμόν στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι η Ισπανία «λύγισε» την Ελβετία!

Δύο πέναλτι έπιασε ο Ισπανός γκολκίπερ!

Must Read

Οι «φούριας ρόχας» είναι εδώ! Η Ισπανία κατάφερε να βγει αλώβητη από τη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι και με 3-1 (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) επί της Ελβετίας στη διαδικασία για γερά νεύρα, πέρασε στα ημιτελικά του Euro 2020, όπου θα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Βέλγιο-Ιταλία.

Οι Ελβετοί σε δεύτερο συνεχόμενο αγώνα νοκ αουτ έφτασαν στα πέναλτι, αλλά όσο τέλειοι ήταν με τη Γαλλία, τόσο άστοχοι ήταν κόντρα στον Ουνάι Σιμόν ο οποίος απέκρουσε δύο (Ακάνζι και Σάερ)!

Η ομάδα του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς παίζοντας με δέκα παίκτες από το 81’ λόγω αποβολής του Φρόιλερ και με τις καταπληκτικές επεμβάσεις του Γιάν Ζόμερ κράτησαν το 1-1 (8’ Ζακάρια-αυτογκόλ, 68’ Σακίρι) σε κανονική διάρκεια και παράταση και έφτασαν ως τα πέναλτι, όμως οι Ισπανοί (που έχασαν τα… άχαστα στην παράταση) ήταν πιο ψύχραιμοι απ’ την άσπρη βούλα και πήραν τη μεγάλη πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Ελβέντι, Ακάνζι, Ροντρίγκεζ, Βιντμέρ (100’ Εμπαμπού), Ζακάρια (101’ Σαρ), Φρόιλερ, Ζουμπέρ (90’+2’ Φάσναχτ), Σακίρι (81’ Σο), Σεφέροβιτς (82’ Γκαβράνοβιτς), Εμπολό (23’ λ.τρ. Βάργκας)

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Ουνάι Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Λαπόρτ, Πάου Τόρες (113’ Τιάγκο Αλκάνταρα), Άλμπα, Κόκε (90’+1’ Γιορέντε), Μπουσκέτς, Πέδρι (119’ Ρόντρι), Σαράμπια (46’ Όλμο), Μοράτα (54’ Μορένο), Φεράν Τόρες (91’ Ογιαρθάμπαλ)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This