Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε φουλ δράση Τσιτσιπάς και ιστιοπλοΐα την Τετάρτη

Καλή επιτυχία!

Must Read

Μια ακόμη ημέρα με πλούσια ελληνική συμμετοχή για είναι η Τετάρτη στο Τόκιο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τένις θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ για τον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά, ενώ λίγες ώρες αργότερα, θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Μαρία Σάκκαρη, στον πρώτο γύρο του μεικτού, εναντίον των Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι/Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ (Καναδάς).

Στην κολύμβηση οι Απόστολος Παπαστάμος και Ανδρέας Βαζαίος θα «πέσουν» στον προκριματικό των 200μ. μεικτής ατομικής ανδρών στη 2η και 5η προκριματική σειρά αντίστοιχα, ενώ σε φουλ δράση θα είναι οι ελληνικές συμμετοχές στην ιστιοπλοΐα.

Δίνουν τους δικούς τους αγώνες στις κατηγορίες τους, οι Βύρωνας Κοκκαλάνης (RS-X), Κατερίνα Δίβαρη (RS-X), Γιάννης Μιτάκης (Finn), Παναγιώτης Μάντης/Παύλος Καγιαλής (470) και οι Αιμιλία Τσουλφά/Αριάδνη Σπανάκη (470)!

Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση στην κωπηλασία και στον ημιτελικό της δικώπου, ενώ η Ελισάβετ Τελτσίδου στο τζούντο θα βρει μπροστά της στην κατηγορία των 70 κιλών την Κινέζα Σουν Ξιαοτζιάν.

Οι ελληνικές συμμετοχές της Τετάρτης (ώρες Τόκιο):

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This