Έρευνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες για αθλητές που έπιναν παρέα αλκοόλ!

Must Read

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Χωριό, με αθλητές που εντοπίστηκαν να πίνουν παρέα αλκοόλ, ερευνά η οργανωτική επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές εντοπίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής, να καταναλώνουν αλκοόλ σε εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Χωριού, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής, Τοσίρο Μούτο, στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, χωρίς να διευκρινίσει τον αριθμό ή την εθνικότητα των εμπλεκόμενων αθλητών. «Εξετάζουμε το ζήτημα και θα κάνουμε τα ανάλογα βήματα με βάση τα ευρήματά μας», δήλωσε ο Μούτο.

Με βάση τα πρωτόκολλα που έχουν υιοθετηθεί για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού, η κατανάλωση αλκοόλ στο Ολυμπιακό Χωριό επιτρέπεται μόνο στα δωμάτια και εφόσον ο αθλητής είναι μόνος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This