Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών στο Νις – Μαρσέιγ, για ένα… μπουκάλι! (video)

«Μία σπίθα αρκεί να φέρει την καταστροφή...»

Must Read

Κάναμε «αμάν» να γυρίσουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα και το αποτέλεσμα είναι να παρακολουθούμε σκηνικά όπως αυτό που έλαβε χώρα στον αγώνα Νις – Μαρσέιγ για το πρωτάθλημα Γαλλίας, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να «μπουκάρουν» στον αγωνιστικό χώρο, για να προπηλακίσουν τους παίκτες των φιλοξενούμενων και να ακολουθεί γενικευμένη σύρραξη!

Ειδικότερα, το ντέρμπι της νότιας Γαλλίας ανάμεσα στη Νις (Νίκαια) και τη Μαρσέιγ  (Μασσαλία) τινάχθηκε στον αέρα στο 74′, όταν ο Ντμίτρι Παγέτ, πηγαίνοντας να εκτελέσει ένα κόρνερ, δέχθηκε βροχή αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων και, εκνευρισμένος, πήρε ένα μπουκάλι και το πέταξε πίσω στην κερκίδα. Η κίνηση του αυτή, όμως, ήταν αρκετή για να «πυροδοτήσει» την άμεση αντίδραση των οπαδών της Νις, οι οποίοι έναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να… λιντσάρουν τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, οι οποίοι ήταν έξαλλοι.

Δυνάμεις ασφαλείας μπήκαν εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιβάλλουν την τάξη, με τον αγώνα να διακόπτεται. Μετά τον κακό χαμό που προηγήθηκε, οι παίκτες της Μαρσέιγ δήλωσαν πως δεν επιθυμούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι, κάτι που βρήκε σύμφωνη και τη διοίκηση των Μαρσεγιέζων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ένας οπαδός της Νις φέρεται να τραυματίστηκε, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως έπεσε τη στιγμή του ντου και ποδοπατήθηκε από τους υπόλοιπους οπαδούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί φύγει με φορείο από το γήπεδο. Και μετά μας φταίει η καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα…

  • Δείτε τη στιγμή που το παιχνίδι «τινάχθηκε στον αέρα»:

https://twitter.com/FootballlForAll/status/1429540688916529155

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This