Ντεμπούτο ως παίκτης στα 60 πρόεδρος ομάδας, που κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών

Σουρεαλιστικές εικόνες από το Σουρινάμ όπου ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας, και αντιπρόεδρος της χώρας, ο οποίος αναζητείται από την Ιντερπόλ για εμπόριο ναρκωτικών, μπήκε και έπαιξε ως παίκτης με το «έτσι θέλω».

Must Read

Επικίνδυνα παιχνίδια φαίνεται να παίζει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Σουρινάμ και αντιπρόεδρος της χώρας, ο οποίος αποφάσισε στα 60 του χρόνια να δοκιμάσει τις δυνάμεις στο ποδόσφαιρο ενώ αναζητείται από την Ιντερπόλ για εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Ρόνι Μπρούνσβαϊκ είναι ο πρόεδρος της ομάδας Ίντερ Μονγκοταπόε. Η εν λόγω ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με την Ολίμπια από την Ονδούρα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, από την οποία έχασε με σκορ 0-6.

Ο Μπρούνσβαϊκ αγωνίστηκε για 53 λεπτά και μάλιστα ένας από τους συμπαίκτες του ήταν ο γιος του, Νταμιάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φως της δημοσιότητας έχει βγει ένα βίντεο. στο οποίο φαίνεται ο Μπρούνσβαϊκ να δωροδοκεί τους παίκτες της Ολύμπια.

Ο γεννημένος στις 7 Μαρτίου του 1961, πατέρας 50 παιδιών, έγινε ο γηραιότερος παίκτης που πήρε μέρος σε διοργάνωση της CONCAFAF, ωστόσο δεν μπορεί να βγει από την χώρα καθώς αναζητείται από την Ιντερπόλ για εμπόριο ναρκωτικών.

Τη δεκαετία 1980 ο Μπρούνσβαϊκ εξελίχθηκε σε ηγέτη των ανταρτών στον ένοπλο αγώνα που συμμετείχε ενάντια στον δικτάτορα, Ντέσι Μπουτέρσε όταν μάλιστα υπηρετούσε ως λοχίας στο στρατό

Το 1999 καταδικάστηκε για οχτώ χρόνια από την ολλανδική δικαιοσύνη και 10 χρόνια από την γαλλική, δικαιοσύνη για διακίνηση ναρκωτικών. Επειδή όμως το Σουρινάμ δεν εκδίδει τους υπηκόους του, παραμένει ελεύθερος.

Παρόλα αυτά το 2005 κατάφερε να γίνει βουλευτής, ενώ πρόσφατα συμμάχησε με τον επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευση, το πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του Σουρινάμ, Τσαντρικαπερσάντ Σαντόκι, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος της χώρας τον Ιούλιο του 2020. Η θητεία τους, σ΄ αυτήν την χώρα των 600.000 κατοίκων, είναι πενταετής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This