Αλαλούμ με τον Τζόκοβιτς: Συνελήφθη ή όχι;

Τι αναφέρει η οικογένεια του γνωστού τενίστα

Must Read

Θρίλερ δίχως τέλος η υπόθεση του Σέρβου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και δηλώσεις μελών της οικογένειάς του, συνελήφθη μετά την απόφαση του δικαστηρίου της Μελβούρνης που τον δικαίωσε και τού επέτρεπε πλέον την είσοδο στη χώρα.

Το αλαλούμ στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς συνεχίζεται, αφού στην Αυστραλία υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε νέα σύλληψή του και αναμένεται η απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης.

Τι αναφέρουν τα αυστραλιανά δημοσιεύματα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα αυστραλιανά «The Age» και «The Sydney Morning Herald», που επικαλούνται πηγές από την κυβέρνηση της χώρας, ο Σέρβος τενίστας δεν έχει συλληφθεί, καθώς ακόμη εξετάζεται η περίπτωση της προσωπικής απόφασης του υπουργού για την εκ νέου ακύρωση της βίζας του.

Πάντα με βάση όσα προκύπτουν από τα ΜΜΕ της χώρας, ο Άλεξ Χοκ, έχει περιθώριο 4 ωρών για να αποφασίσει αν θα παρέμβει ο ίδιος για να ανατραπεί η ανακοίνωση του δικαστηρίου υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς και να απελαθεί οριστικά από την Αυστραλία. Σημειώνεται δε, ότι σε μία τέτοια περίπτωση, ο Σέρβος τενίστας δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει ξανά στη χώρα των καγκουρό, για μία τριετία.

 

Αδελφός Τζόκοβιτς: «Προφανώς ο Υπουργός είναι πάνω από το δικαστήριο»

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα ο αδελφός του κορυφαίου τενίστα εξέφρασε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Σερβίας, TV Prva, την αγανάκτησή του για τη νέα ανατροπή στην υπόθεση του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις, και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αφορούν στη σύλληψή του.

«’Άυπνες νύχτες για όλη την οικογένεια. Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές, ο Νόβακ έδειξε πόσο επίμονος είναι και πόσο πιστεύει στα ιδανικά του και ότι είναι σπουδαίος άνθρωπος και πάλεψε όχι μόνο για τον εαυτό του αλλά για όλο τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, έχουμε ένα σύστημα στην Αυστραλία που πήρε μια απόφαση και δεν υπήρχε λόγος για άλλη απόφαση, τώρα όμως έχουμε πληροφορίες ότι προφανώς ο Υπουργός Εσωτερικών είναι πάνω από το δικαστήριο και θέλουν να τον συλλάβουν», δήλωσε ο αδερφός του Νόβακ Τζόκοβιτς στον σερβικό τηλεοπτικό σταθμό TV Prva, και συνέχισε: «Όλα αυτά είναι πολιτική. […] Ο Νόβακ βρίσκεται με τους δικηγόρους του στους χώρους όπου έγινε η δίκη και αυτή τη στιγμή εξετάζει τις επιλογές του. Σήμερα υπέστησαν μια μεγάλη δικαστική ήττα οι αυστραλιανές αρχές και τους είναι δύσκολο να το αντέξουν».

Νωρίτερα, ο πατέρας του Σέρβου τενίστα επιβεβαίωσε ότι ο γιος του συνελήφθη από τις αρχές με σκοπό την απέλασή του.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, κέρδισε την έφεση κατά της ανάκλησης της βίζας του. Δικαστήριο της Αυστραλίας διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο Σέρβος αθλητής και να του επιστραφούν το διαβατήριό του και άλλα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Διαβάστε ακόμα:

Θρίλερ δίχως τέλος για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Συνελήφθη στη Μελβούρνη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This