Australian Open: Ηττήθηκε 0-2 η Μαρία Σάκκαρη από την Τζέσικα Πεγκούλα

Must Read

Άδοξος αποκλεισμός από το Australian Open για την Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε από την Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ (7-6, 6-3). Η Ελληνίδα τενίστρια έμεινε εκτός συνέχειας στη διοργάνωση μετά από «μάχη» μόλις 1 ώρας και 35 λεπτών.

Το παιχνίδι

Η Σάκκαρη δέχθηκε μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ της και η Πεγκούλα προηγήθηκε με 3-1 σετ, όμως το Νο8 του κόσμου επέστρεψε και με δικό της μπρέικ ισοφάρισε σε 3-3, για να ακολουθήσει νέο μπρέικ της Αμερικανίδας για το 5-3. Η Ελληνίδα άντεξε αρχικά και με νέο μπρέικ έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως η αντίπαλός της τα έκανε όλα τέλεια, προηγήθηκε με 7-0 και έβγαλε το πρώτο σετ, κάνοντας το 1-0.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε όμως ούτε στο δεύτερο σετ, με την Πεγκούλα να παίρνει ξανά πρώτη το προβάδισμα με μπρέικ, φθάνοντας στο 3-1. Οι δύο αθλήτριες κράτησαν στη συνέχεια τα σερβίς τους, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε με 6-3 και 2-0 στα σετ.

Η Ελληνίδα αθλήτρια έμεινε με την πολύ καλύτερη πορεία από πέρυσι στο Australian Open, αλλά έχασε την ευκαιρία για μία σημαντική διάκριση στο τουρνουά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This