Έπαιξε με τη φωτιά ο Ολυμπιακός, αλλά είχε… πυροσβέστη – Πρόκριση-θρίλερ (3-1) τον Παναιτωλικό!

Must Read

Ο Ολυμπιακός θεώρησε εύκολη λεία τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 2-1 στο Αγρίνιο. Ο Μαρτίνς παρέταξε ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς και λίγο έλειψε να το πληρώσει με αποκλεισμό. Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά είχε… πυροσβέστη τον Γιώργο Μασούρα που ήρθε από τον πάγκο (στο 53′) και δύο φορές έσωσε την ομάδα του.

Η πρώτη στο… 93′ της κανονικής διάρκειας. Ισοφάρισε το σκορ του α’ ματς (2-1) και έστειλε το ματς στην παράταση

Η δεύτερη στο 115′ όταν σημείωσε το γκολ της λύτρωσης (3-1).

Ενδιάμεσα, αλλά και μετά το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού ο Παναιτωλικός έδειξε τα… δόντια του, αλλά δεν κατάφερε να «δαγκώσει» τους αντιπάλους του. Μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο, να μην είχε καθαρόαιμο επιθετικό στη διάρκεια της παράτασης, αλλά δημιούργησε καταστάσεις, μπορούσε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Φαντιγκά με το γκολ που πέτυχε στο 6΄ εξασφάλιζε ένα άνετο απόγευμα με επίσης εύκολη πρόκριση. Όμως το ματς είχε τρελό ρυθμό, τη μπάλα να κινείται πάνω – κάτω και τους «ερυθρόλευκους» να ισορροπούν στην κόψη του ξυραφιού της πρόκρισης.

Ο Φαντιγκά πανηγυρίζει το 1-0

Η νίκη του Παναιτωλικού με 2-1 στο Αγρίνιο έδινε άγρια ομορφιά σε ένα ματς που ο Μαρτίνς προτίμησε να παρατάξει ομάδα με μόλις δύο βασικούς.

Ο Καρέλης πάγωσε τους «ερυθρόλευκους» με γκολ στο 85′. Το 1-1 έδινε την πρόκριση στην ομάδα από το Αγρίνιο που έβαζε την υπογραφή της στη μεγαλύτερη έκπληξη της διοργάνωσης. Ο Γιάννης Αναστασίου, ο τεχνικός της ομάδας με δύο αλλαγές παρέταξε σχήμα χωρίς επιθετικό βάζοντας πέντε παίκτες στο κέντρο κι άλλους τόσους στην άμυνα για να ροκανίσει το χρόνο.

Το γκολ του Καρέλη (1-1) πάγωσε τους «ερυθρόλευκους»

Η αποβολή του Ντουάρτε στο 89′ με δεύτερη κίτρινη ήταν η αναμενόμενη… θυσία στην υπόθεση πρόκριση. Άρχισε να μετρά αντίστροφα ο Παναιτωλικός για το σφύριγμα της λήξης, αλλά υπολόγισε χωρίς τον Μασούρα που κρατούσε το καλύτερο για το τέλος. Στο 90′ σκόραρε (2-1) και έστειλε το ματς στην παράταση.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Διαιτητής: Var: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Τέταρτος: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κόκκινη: Ντουάρτε (89′)

Κίτρινη: Αβρ. Παπαδόπουλος (35΄), Βργκοτς (43′), Καμαρά (74′), Λάρσον (77′), Ντουάρτε (79′), Μεντόσα (80′), Μπα (87′), Ανέστης (112′).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Μπα, Βρουσάι, Κίτσος, Κανέ (66′ Καμαρά), Σουρλής (98′ Ανδρούτσος), Φαντιγκά (53′ Μασούρας), Καρβάλιο (66′ Λόπες), Ονιεκούρου (76′ Κούντε), Ελ Αραμπί (53′ Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Περέιρα, Βργκοτς, Μαλής, Μπακαδήμας (57′ Λάρσον), Νταγκό (90′ Χουχούμης), Αντούνες (57′ Φλόρες), Μεντόσα (82′ Μπαρμπόσα), Μάρτενσον (105+ Γιούι), Ντουάρτε, Καρέλης (90′ Τσιγγάρας).

Για τα θύματα της «Θύρας 7» και τον Αλκη άφησαν λίγα λουλούδια πριν τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This