Πορτογαλία και Πολωνία έβγαλαν εισιτήριο για Μουντιάλ

Must Read

Τα εμπόδια της Βόρειας Μακεδονίας και της Σουηδίας, αντίστοιχα, φάνηκαν χαμηλά για Πορτογάλους και Πολωνούς. Νίκησαν με το ίδιο σκορ (2-0), αξιοποίησαν τον παράγοντα έδρα στους τελικούς πρόκρισης και φωνάζουν «παρών» στο προσκλητήριο για τα τελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Στο Πόρτο η πρόκριση της Πορτογαλίας του Φερνάντο Σάντος είχε υπογραφή… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως θα περίμεναν πολλοί, αλλά του συμπαίκτη του Μπρούνο Φερνάντες.

Στο 35 άνοιξε το σκορ μετά από λάθος του καλύτερου παίκτη των φιλοξενούμενων Στέφαν Ριστόβσκι, έπαιξε το «ένα – δύο» με τον Κριστιάνο και σκόραρε. Στο 65′ έκλεισε το σκορ με ένα ακόμα γκολ από σέντρα του Ζότα που τον έβγαλε μόνο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Πορτογαλία: Κόστα, Κανσέλο, Ντανίλο, Πέπε, Μέντες, Φερνάντες (88′ Νούνες), Μουτίνιο (90+1′ Βιτίνια), Οτάβιο (77′ Καρβάλιο), Ρονάλντο, Ζότα (77′ Λεάο), Μπ. Σίλβα (88′ Φέλιξ)

Βόρεια Μακεδονία: Ντιμιτριέβσκι, Σ. Ριστόβσκι, Μούσλιου, Βελκόβσκι, Αλιόσκι, Έλμας (87′ Νικόλοβ), Μπάρντι, Αντέμι, Τραϊκόβσκι (59′ Τσουρλίνοβ), Μ. Ριστόβσκι (46′ Μιόβσκι), Κοσταντίνοβ (75′ Ασκόβσκι).

Στο Χορζόφ η πρόκριση της Πολωνίας είχε… άρωμα ΑΕΚ. Ο Κριχόβιακ κέρδισε πέναλτι στο 46′, το εκτέλεσε εύστοχα ο Λεβαντόφσκι και στο 72′ ο Ζιελίνσκι «έγραψε» το τελικό 2-0.

Πολωνία: Σέσνι, Μπιέλικ, Γκλικ, Μπέντναρεκ, Κας, Γκοράλσκι (46′ Κριχόβιακ), Μόντερ, Μπερεσίνσκι, Ζιελίνσκι (89′ Μπούκσα), Λεβαντόβσκι, Σιμάνσκι

Σουηδία: Όλσεν, Κραφτ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον (79′ Ιμπραχίμοβιτς), Αουγκούστινσον, Κουλουσέβσκι, Κ. Όλσον (80′ Κάρλσον), Κάρλστρεμ (67′ Σβάνμπεργκ), Φόρσμπεργκ, Κουέισον (66′ Ελάνγκα), Ίσακ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This