«Τρίποντο Ευρώπης» για τον Άρη, 2-1 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Must Read

Άρωμα Ευρώπης για τον Άρη, ο οποίος «απέδρασε» με ένα «τρίποντο – θησαυρό» στις αποσκευές του που δεν τον οδηγεί, απλά, στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Ευρώπη καθώς ξέφυγε πλέον δύο βαθμούς από την Ένωση, την οποία στον β’ γύρο των πλέι οφ υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι ατυχίες για την Ένωση άρχισαν πριν το ματς. Ο Στάνκοβιτς στην προθέρμανση ένοιωσε ενοχλήσεις και τη θέση του στην ενδεκάδα για να υπερασπίσει την εστία της ομάδας του πήρε ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Το ματς είχε φρενήρη ρυθμόσ το ξεκίνημα ο Μαντσίνι είχε ευκαιρία στο 8′, αλλά ο Τσιντώτας έδιωξε, ο Μπουμπακάρ (11′ ) είχε σουτ άουτ, ο Μοχαμαντί στο 12′ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουέστα, ενώ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο 20′ ΄έδιωξε σε εκτέλεση φάουλ του Ματίγια με ανάποδο χέρι, αλλά στην εξέλιξη της φάσης με λάθος έξοδο έδωσε το δικαίωμα στον Πάλμα να σκοράρει με κεφαλιά (0-1).

Η ΑΕΚ είχε απάντηση με… γκολάρα του Ρότα (28′) έξω από την περιοχή που ήταν αδύνατο να διώξει όχι μόνο ο τερματοφύλακας του Άρη αλλά κι οποιοσδήποτε άλλος πορτιέρε. Το γκολ έχει ιδιαίτερη σημασία αφού ο διεθνής, πλέον, ποδοσφαιριστής της Ένωσης είχε συμπληρώσει 890 μέρες χωρίς να σκοράρει!

Οι ποδοσφαιριστές του συνέχισαν να απειλούν και περίμεναν το λάθος των αντιπάλων τους. Έγινε στο 58′. Σε σουτ από τον Καμαρά ο Τσιντώτας έδιωξε, ο Κριχόβιακ δεν κατάφερε να απομακρύνει και αντ’ αυτού έστρωσε την μπάλα στον Σάσα που την έστειλε στα δίχτυα (1-2). Η φάση εξετάστηκε μέσω VAR για οφσάιντ και τελικά κατακυρώθηκε.

Στο 71′ ο Λιβάι Γκαρσία σε εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να την απομακρύνει ο Φαμπιάνο.

Διαιτητής: Ρ. Μάντεν (Σκωτία)
Βοηθοί: Ρουμ, Μαλβάνι (Σκωτία)
Τέταρτος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
VAR: Κλαούντιο Περέιρα (Πορτογαλία)
AVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου)
Κίτρινη:: 2′ Κριχόβιακ, 41′ Άμραμπατ, 56′ Τσούμπερ, 90+2′ Ρότα – 70′ Μπεναλουάν, 90+2′ Μπερτόγλιο, 90+2′ Ματίγια, 90+5′ Δεληζήσης

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος): Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί (83′ Χατζισαφί), Σιμάνσκι (70′ Λε Ταλέκ), Κριχόβιακ, Γκαρσία, Άμραμπατ (70′ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (77′ Μάνταλος), Αραούχο.
Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Γκάνεα (89′ Σούντγκρεν), Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε (66′ Ντουκουρέ), Μαντσίνι (81′ Μπερτόγλιο), Πάλμα (66′ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (89′ Δεληζήσης).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This