Ο ΠΑΟΚ κάνει…. Ευρωπαίο και τον Άρη

Must Read

Η νίκη του Άρη με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δίνει προβάδισμα στη μάχη της Ευρώπης στους «κίτρινους» για τις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Η νίκη των «κίτρινων» τους φέρνει στους 53 βαθμούς και τους εδραιώνει στην 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ, αφήνοντα σε 4η και 5η θέση Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που μένουν εκτός Ευρώπη. Οι «πράσινοι» πάντως έχουν τη δική τους ευκαιρία να εξασφαλίσουν συμμετοχή μέσω Κυπέλλου.

Ο Άρης ήταν καλύτερος, αποφασιστικός, προηγήθηκε στο 17′ με τον Ντουκαρί όταν ο Ματίγια εκτέλεσε κόρνερ και με κεφαλιά άφησε «άγαλμα» τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Πασχαλάκη.

Το ντέρμπι θύμιζε κάτι από τα παλαιά. Πείσμα, αλλα και νεύρα. Όιχ μόνο μεταξύ των ποδοσφαιριστών, αλλά και των πάγκων. Δεν είναι τυχαίο ότι αποβλήθηκαν ο προπονητής του Άρη Μπούργος και ο βοηθός του Λουτσέσκου, ο Ιταλός Μπάτσι.

΅Κόκκινη» είχε και ο Μιχάι (ΠΑΟΙΚ) με δύο κίτφρινες (31′,71′).

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Ματίγια (Άρης) σε εκτέλεση φάουλ είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Ντουκουρέ, Μαντσίνι (78′ Γκαρσία), Ιτούρμπε (59′ Γκάμα), Πάλμα (59′ Εντιαγέ), Καμαρά (78′ Μπεναλουάν).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε (74′ Τέιλορ), Βαρέλα, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Σβαμπ (46′ Αουγκούστο), Κούρτιτς, Σοάρες (60′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (79′ Ολιβέιρα), Μιτρίτσα (74′ Ίνγκασον).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This