Υπερπολύτιμο «τρίποντο» του Παναθηναϊκού, 1-0 τον Άρη

Must Read

Ο Παναθηναϊκός πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» στο ντέρμπι με τον Άρη. Μπορεί να προηγήθηκε νωρίς (27′), να απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα (45′), να έλεγχε το ρυθμό του αγώνα, αλλά πάντα είχε το φόβο ότι μπορούσε να δεχτεί το γκολ της ισοφάρισης. Τώρα πέχει αβαντάζ στη μάχη για τη 3η θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ έχει… μαξιλαράκι για έξοδο στην Ευρώπη και μεσω Κυπέλλου.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά με τον Παναθηναϊκό να επιβάλει το ρυθμό του, να προειδοποιεί στο 20′ με δοκάρι από τον Γκατσίνοβιτς, ενώ στο 27′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σένκεφελντ από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ. Τρία λεπτά αργότερα αποχώρησε τραυματίας ο Γκατσίνοβιτς και στο τέλος του ημιχρόνου ο Καμαρά του Άρη πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε φάουλ επί του Βιγιαφάνες.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς στο β’ μέρος ο Άρης να υποχωρήσει, να ρίξει ρυθμούς, συνέβη το αντίθετο. Παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός προς τον Παναθηναϊκό και διεκδίκησε το γκολ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά όπως συμβαίνει συχνά φέτος δεν είχαν τύχη στην τελική προσπάθεια.

Πριν το ματς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Βέλεθ και εκπρόσωπος των οπαδών της ομάδας άφησαν λουλούδια μπροστά στην εξέδρα που φιλοξενούσε τους οπαδούς του Άρη στη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Στο 19′ όλοι οι θεατές του αγώνα, οπαδοί και των δύο ομάδων χειροκρότησαν στη μνήμη του αδικοχαμένου οπαδού του Άρη.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (81’ Κουρμπέλης), Παλάσιος (81’ Βιτάλ), Γκατσίνοβιτς (30’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (89’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (89’ Καρλίτος).

Άρης (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα (84’ Σούντγκρεν), Ματίγια, Ντουκουρέ (62’ Εντιαγέ), Σάσα (31’ Ιτούρμπε), Γκάμα (62’ Πάλμα), Μαντσίνι (84’ Γκαρσία), Καμαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This