Νίκησε Τσιτσιπά και έδρα ο Τζόκοβιτς

Must Read

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάστηκε μία ώρα και πενήντα οκτώ λεπτά για να νικήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει ο νο 1 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Νίκησε με 2-0 σετ (6-0 και 7-5) και στα 34 χρόνια έδειξε ότι δύσκολα θα βρεθεί ο αντίπαλος που θα τον ξεπεράσει.

Ο Τσιτσιπάς είχε τον κόσμο με το μέρος του. Ο Σέρβος εξ αιτίας και της πρόσφατης συμπεριφοράς του, τις δηλώσεις για το εμβόλιο, ακόμα και τις ΗΠΑ, δεν έχει και πολλές συμπάθειες στο Δυτικό κόσμο. Κι έτσι το γήπεδο έμοιαζε για αυτόν με… Ρωμαϊκή αρένα. Με εξαίρεση τους λίγους συμπατριώτες του, όλοι οι άλλοι θεατές φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Τσιτσιπά.

Στο πρώτο σερ ο «Νόλε»… έπιασε όμηρο τον Στέφανο. Νίκησε με 6-0. Ποτέ άλλοτε στις εννιά προηγούμενες αναμετρήσεις ο Έλληνας πρωταθλητής απέναντι στον Σέρβο δεν είχε ολοκληρώσει το σετ χωρίς πόντο. Η κακή εμφάνιση του δημιούργησε εκνευρισμό και κάποια στιγμή στο 0-3 ξέσπασε στη ρακέτα του.

Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο σετ όπου ήταν ο αθλητής που όλοι γνωρίζουμε και θαυμάζουμε. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 4-1 και 5-3 δεν άντεξε την αντεπίθεση του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο, το σκορ στο σετ έγινε 5-5, 6-6 κι όλα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ όπου ο Τζόκοβιτς νίκησε με

Ο Σέρβος για την υπ’ αριθμόν 1001 νίκη του σε τουρνουά θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 836.353 ευρώ και ο Τσιτσιπάς θα περιοριστεί στα 456.720.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This