Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήμουν αλλού…» – Δείτε τη μυθική ανατροπή στο ματς με τον Μουζέτι

Must Read

Πέρσι o Στέφανος Τσιτσιπάς είχε διεκδικήσει τον τίτλο του Ρολάν Γκαρός από τον Τζόκοβιτς. Προηγήθηκε 2-0 σετ, αλλά έχασε 3-2. Ήταν μια ήττα που ξεσήκωσε κύμα συμπάθειας για το νέο αστέρι του τένις.
Φέτος επέστρεψε με στόχο μια ανάλογη πορεία. Όμως από τον πρώτο κιόλας αγώνα συνάντησε εμπόδια. Χρειάστηκε 3,5 ώρες για να νικήσει τον Ιταλό Λορέντζο Μουζέτι με τον ίδιο τρόπο που είχε χάσει από τον Τζόκοβιτς στον περσινό τελικό. Έμεινε πίσω στα δύο πρώτα σετ και πήρε τα τρία επόμενα. Ο ίδιος προσπαθεί να εξηγήσει τι συνέβη:
«Ήμουν αλλού» υποστήριξε σε δηλώσεις του μετά το ματς.


«Ήταν ένας περίεργος αγώνας, γιατί ένιωσα ότι δεν έκανε κάτι εξωφρενικά τρελό ο Μουζέτι, Καθόταν πολύ πίσω, η πρώτη του μπάλα μετά το σερβίς μου δεν ήταν και η πιο επιθετική. Νομίζω ότι έσπασε πολύ τον ρυθμό μου. Έπαιζε ένα τυχαίο παιχνίδι, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Κατάφερα και επανήλθα, να παλέψω όπως ξέρω να παλεύω. Αν δεν είχα βρει το μαχητικό πνεύμα μου, δε νομίζω να είχα βρει ευκαιρίες σήμερα».

Επόμενος αντίπαλος είναι κι αυτός από τα… χαμηλά της παγκόσμιας καταταξης. Ο Τσέχος Ζντένεκ Κόλαρ βρίσκεται στο 134 και ο Τσιτσιπάς τον συναντά για πρώτη φορά. Ο αγώνας αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Πέμπτης. Η ώρα έναρξής του εξαρτάται το πόσο θα διαρκέσουν τα άλλα ματς, αλλά και τις καιρικές συνθήκες αφού με εξαίρεση το κεντρικό γήπεδο που έχει οροφή στα άλλα διακόπτονται τα παιχνίδια σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This