Βραδιά Conference League με πολλές στοιχηματικές επιλογές στο Pamestoixima.gr

Must Read

Ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες της πρώτης προκριματικής φάσης

Στο Conference League στρέφεται σήμερα το ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα  παιχνίδια της πρώτης προκριματικής φάσης. Πολλές είναι οι αμφίρροπες αναμετρήσεις ενώ σε αρκετά ματς υπάρχουν δυνατά φαβορί. Η πρόκριση θα κριθεί μία εβδομάδα αργότερα στους αγώνες ρεβάνς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλους τους αγώνες του Conference League, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη νίκη με μηδέν παθητικό, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Over/Under, το ημίχρονο-τελικό σε συνδυασμό με Goal/No Goal, τη διπλή ευκαιρία, τα μονά/ζυγά γκολ.

Ενισχυμένες αποδόσεις στη Νορβηγία και το Κόπα Λιμπερταδόρες

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει  και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Οι σημερινές προσφορές είναι για τους ακόλουθους αγώνες του πρωταθλήματος Νορβηγίας και του Κόπα Λιμπερταδόρες:

Κρίστιανσουντ-Τρόμσο (19:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

Σάο Πάολο-Γιουνιβερσιτάντ-Κατόλικα (03:30): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’  – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

«Power July» με καθημερινές προσφορές* στα Virtuals+

Η δράση συνεχίζεται και στα Virtuals+ στο Pamestoixima.gr. Περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά προσφέρει η Virtual Arena.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Power July» με καθημερινές προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον Ιούλιο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This