Επικίνδυνες αποστολές για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Must Read

Το πιο… χορταστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών συνεχίζεται. Πολλά ενδιαφέρονται ματς περιλαμβάνει η Super League στην 6η αγωνιστική της με το θέαμα μέχρι στιγμής να ικανοποιεί στο μέγιστο το κοινό.

Η αρχή σήμερα γίνεται στον Βόλο με την ομάδα της Θεσσαλίας να ψάχνει την ανάκαμψη μετά την «τριάρα» από την Ξάνθη κόντρα στον Ατρόμητο που έρχεται από την πρώτη νίκη της χρονιάς.

Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια ψάχνει τρίποντο στην Τρίπολη μετά από δυο ισοπαλίες, με τον Αστέρα να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Επίσης ο καταπληκτικός φέτος ΟΦΗ υποδέχεται στο πάντα «καυτό» Γεντί Κουλέ τον Πανιώνιο.

Στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στη Θεσσαλονίκης και αύριο η Λαμία υποδέχεται τον Παναιτωλικό των μηδέν βαθμών.

ΒΟΛΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 15.00 NS1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ 17.15 NS2

ΟΦΗ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17.15 NS3

ΑΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19.00 NS1

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This