Ώρα χρυσού και για τον Λευτέρη Πετρούνια

Must Read

Από το βομβαρδισμό διακρίσεων δεν θα μπορούσε να λείψει ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο κατ’ εξοχής φορέας μεγάλων επιτυχιών. Στις 4 το απόγευμα (Κυριακή) αγωνίζεται στο Μόναχο στον τελικό των κρίκων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής.

Το κίνητρό του για την πρώτη θέση είναι ισχυρό. Έχει κερδίσει πέντε χρυσά στο συγκεκριμένο αγώνισμα, παραμένει αήττητος από το 2015 και μια ακόμη επιτυχία θα τον βάλει στο βιβλίο των ρεκόρ δίπλα στον Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι ο οποίος έχει έξι ευρωπαϊκά χρυσά στο ίδιο όργανο (πλάγιος ίππος) το 2005,2007,2008,2009,2011, 2012

Το πρόγραμμα που παρουσίασε στα προκριματικά είναι νέο, έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας (6,200) κι εφόσον το διευκπεραιώσει με επιτυχία δεν γίνεται να χάσει το χρυσό μετάλλιο.

Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση για τον Έλληνα πρωταθλητή μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο όπου κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο κι η αρχή της προσπάθειας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 με συμμετοχή στα Παγκόσμια Κύπελλα Γυμναστικής.

Στον προκριματικό ο Πετρούνιας είχε συγκεντρώσει 15,100 βαθμούς. Τον ακολούθησαν οι Αντέμ Ασίλ (Τουρκία, 14,933 β.), Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία, 14,866 β.), Κόρτνεϊ Τάλοχ (Βρετανία, 14,733 β.), Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία, 14,666 β.), Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία, 14,633 β.), Νικίτα Σιμόνοφ (Αζερμπαϊτζάν, 14,600 β.) και Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία, 14,400 β.).

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This