Το όνειρο της Κινέζας έγινε… εφιάλτης για τη Μαρία

Must Read

Η Μαρία Σάκκαρη είχε πάει με πολλά όνειρα σε αυτό το Αμερικάνικο Όπεν. Είχε κάνει και δηλώσεις ότι θέλει να φθάσει ψηλά. Μιλούσε με τον αέρα της αθλήτριας που βρίσκεται στο νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μόνο που λογάριαζε χωρίς την μόλις 21 χρόνων Κινέζα Σίγιου Γουάνγκ. Το newsbreak είχε γράψει από το πρωί ότι η Νέα Υόρκη είναι το γούρι της νεαρής αθλήτριας που ανεβαίνει ραγδαία στην παγκόσμια κατάταξη. Βρίσκεται στο νο 75 και μετά το τουρνουά θα είναι σαφώς ψηλότερα.

Στον αγώνα του β’ γύρου το άγχος είχε κυριεύσει και τις δύο αντιπάλους. Η Σάκκαρη για να επιβεβαιώσειτη θέση που βρίσκεται και η Κινέζα για να προσθέσει ένα ακόμα… θύμα στις επιτυχίες της αφού φέτος έχει νικήσει τις κορυφαίες του αθλήματος εκτός από την Σάκκαρη με την οποία δεν είχε βρεθεί ποτέ αντίπαλος.

Τα κατάφερε με 2-1 σετ (2-5, 7-5,7-5) σε 2 ώρες και 45 λεπτά παρά τα πολλά λάθη που έκανε (12 έναντι πέντε). Έδειξε πείσμα και κατάφερε να αξιοποιήσει τις ψυχολογικές μεταπτώσεις της αντιπάλου της.

Όσο για την Σάκκαρη, όπως και ο Τσιτσιπάς που επίσης αποκλείστηκε νωρίτερα, από τον πρώτο κιόλας γύρο θα πρέπει να επαναξιολογήσουν τον τρόπο προετοιμασίας τους. Μπορεί να κερδίζουν βαθμούς και να διατηρούνται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά στα μεγάλα τουτρνουά… χάνονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This