«Πικρή ήττα» για τον Ολυμπιακό, 2-1 η Ναντ

Must Read

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός έχασε μέσα από τα χέρια του το βαθμό της ισοπαλίας στον πρώτο του αγώνα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ναντ νίκησε με 2-1, είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» μπορούσαν να «αποδράσουν» από τη Γαλλία τουλάχιστον με την ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη, βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά στην κόντρα δέχτηκαν το γκολ από τον Εβάν Γκεσάν.

Βασικά στελέχη της ομάδας βρέθηκαν σε κακή μέρα. Ο Ρέτσος στην επιστροφή του έδειχνε εκτός κλίματος, ενώ ο Σισέ έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό.

Η Ναντ έπαιξε για τη νίκη κι ο Ολυμπιακός για την ισοπαλία. Σε τέτοιες περιπτώσεις πιο εύκολο είναι να χαθεί το ματς παρά να επιτευχθεί ο στόχος.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μουδιασμένα στο ματς. Ίσως οι ποδοσφαιριστές του επηρεάστηκαν και από την «καυτή ατμόσφαιρα» που επικρατούσε στο γήπεδο. Η Ναντ πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, έγινε απειλητική και έφθασε στο 32′ στο γκολ όταν ο Μπλας τροφοδότησε τον Μοχάμεντ που πλάσαρε τον Βατσλίκ. Ήταν ένα «φτηνό γκολ» που θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Πέντε λεπτά αργόετερα έγινε η πρώτη καλή στιγμή των «ερυθρόλευκων» με τον Μπιέλ ο οποίος ροφοδότησε τον Άβιλα, αλλά το σουτ που επεχείρησε δεν βρήκε στόχο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο α’ μέρος η Ναντ είχε 7 κατοχές (με τρία σουτ στον στόχο) με τον Ολυμπιακό να περιορίζεται στις 2 (καμία στον στόχο).

Διαφορετική ήταν η εικόνα στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός πίεσε, «έκρυψε» τις αμυντικές του αδυναμίες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 50′. Ο Μπιέλ εκτέλεσε το κόρνερ, αυτή χτύπησε στον αμυντικό της Ναντ, τον Μουτουσαμί και κατέληξε στα δίχτυα.

Το γκολ έδωσε… ψυχολογία στους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν κατάφεραν να το αξιοποιήσουν. Η Ναντ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο Βατσλίκ είχε τις απαντήσεις.

Ναντ: Λαφόντ, Άπια, Γκριρότο, Παλουά, Γκεσάντ, Μπλας, Μουτουσαμί (69′ Σισοκό), Κιριβέλα, Μερλάν, Μοσταφά Μοχάμεντ, Γκαναγκό (69′ Σιμόν)

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Σισέ, Ρέτσος, Μανωλάς, Άβιλα, Κούντε, Μπουχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ (86′ Αραμπί), Μασούρας (60′ Μπόουλερ), Ουί-Τζο (77′ Αμπουμπακάρ Καμαρά)

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Φράιμπουργκ κέρδισε 2-1 την Καραμπάκ.

Οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής, την Πέμπτη

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ
Καραμπάγκ – Ναντ

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This