Πώς υποδέχτηκαν και πώς… έδιωξαν τον Μίτσελ οι αθλητικές εφημερίδες!

Must Read

Ανήμερα των 105ων γενεθλίων (3/2) του «αιώνιου αντιπάλου» του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την ευκαιρία να τερματίσουν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Έχασαν από τον Ατρόμητο, του Ολυμπιακού Νίκου Αναστόπουλου, με 3-2, μια νίκη που αποκτά επικές διαστάσει αφού από την ομάδα του Περιστερίου έλειπαν, για διάφορους λόγους έξι βασικοί ποδοσφαιριστές.

Το ματς αυτό δεν ήταν το κύκνειο άσμα του Πορτογάλου τεχνικού Ζαρντίμ στον πάγκο της ομάδας. Είχε απολυθεί νωρίτερα, στις 19 Ιανουαρίου 2013. Αιτία η κακή εμφάνιση στον αγώνα του Κυπέλλου με την Καβάλα (2-0). Τον αντιατέστησε προσωρινά ο Αντώνης Νικοπολίδης περιμένοντας την πρόσληψη του νέου τεχνικού που σε εκείνο το ματς βρισκόταν στα επίσημα.

Ο Μίτσελ παρέλαβε δεύτερο τον Ολυμπιακό, ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και τον οδήγσε στον τίτλο στο τέλος του πρωταθλήματος. Κέρδισε και το Κύπελλο σε έναν τελικό (3-1 τον Αστέρα Τρίπολης) με πολλές διαμαρτυρίες από μέρους των ηττημένων με αφορμή τη διαιτησία του Θανάση Γιάχου.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη χρονιά (2013-14) πέρασε στους «16», ως 2ος στη φάση των ομίλων, νίκησε 2-0 τη Γιουνάιτεντ, αλλά έχασε 3-0 εκτός έδρας. Πήρε το πρωτάθλημα, αλλά έχασε το Κύπελλο. Αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον ΠΑΟΚ με το εκτός έδρας γκολ (2-1, 0-1).

Τη σεζόν 2014-15 ο Ολυμπιακός ήταν 3ος στον όμιλό του στο Τσάμπιονς Λιγκ, πίσω από Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους με 4η τη Σουηδική Μάλμε κερδίζοντας όμως το εισιτήριο για τους «32» του Γιουρόπα όπου αποκλείστηκε από την Ουκρανική Ντιέπρ (ήττα 2-0 εκτός, ισοπαλία 2-2 στο Φάληρο) με την αποτυχία να χρεώνεται στο διάδοχό του (Βίτορ Περέιρα).

Είχε απολυθεί στις 6 Ιανουαρίου 2015 μετά την αγχωτική νίκη στο Φάληρο (2-1) τον Πλατανιά. Ήταν ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων θυμίζουν πολύ τα αντίστοιχα με το ματς του Άρη στη Θεσσαλονίκη. Μόνο που ο Ισπανός δεν έμοιαζε με τον συμπατριώτη του τεχνικό που διαδέχεται. Ήταν «δημοσιογραφικός» και αγαπητός στον κόσμο.

 

Αντίθετα δεν τα πήγαινε καλά με πολλούς από τους παίκτες ή παράγοντες της ομάδας που θα ξαναβρεί μπροστά του. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι δύο από αυτούς. Κατηγορήθηκε ότι εχε «προσωπική ατζέντα» και διαφωνούσε με πολλές από τις πωλήσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Η ουσία είναι ότι έγινε ο δεύτερος πιο πετυχημένος τεχνικός στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας μετά τον Μαρτίνς που απολύθηκε στις αρχές της σεζόν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This