Είδε… φως ο Ολυμπιακός στο Μπακού

Must Read

Τον πρώτο του βαθμό έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο Γιουρόπα Λιγκ πήρε ο Ολυμπιακός στο μακρινό Μπακού του Αζερμπαϊτζάν με αντίπαλο την Καραμπάκ (0-0). Με δεδομένη την ήττα με 3-0 στο Φάληρο η ισοπαλία δεν είναι απλά η πρώτη στη διογάνωση, αλλά σε συνδυασμό με την ήττα της Ναντ από τη Φράιμπουργκ (0-3), ελπίζει, ακόμα, για την 3η θέση που σημαίνει… ελπίδα παραμονής στην Ευρώπη εφόσον νικήσει στο μπαράζ με τη 2η ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ για να συνεχίσει στα νοκ άουτ ματς της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Μπορεί να μην έλαμψαν οι «ερυθρόλευκοι», αλλά τουλάχιστον έπαιξαν ουσιαστικά με αμυντική τριάδα τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Ντόι χωρίς να κάνει λάθη και τον Πασχαλάκη στην πρεμιέρα του στη νέα του ομάδα να εμπνέει σιγουριά. Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έγινε ο 40ος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται φέτος στους «ερυθρόλευκους»!

Η Καραμπάκ στα τελευταία 14 ματς (ανεξαρτήτως διοργάνωσης) έχουν μόλις 5 ισοπαλίες και δεν έχειν χάσει κανένα!

Οι Αζέροι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δοκάρι είχε ο Ολυμπιακός (ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στο 38′).

Ο Μίτσελ αυτή τη φορά δεν έκανε λάθη στο κοουτσάρισμα, «χτύπησε» το ματς, έριξε στο β’ μέρος όλα τα επιθετικά του όπλα, αλλά για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας δεν σκόραρε, αλλά σε αντιστάθμισμα επίσης για πρώτη φορά δεν σκόραρε μακριά από το Φάληρο.

Ο πρώτος βαθμός έφερε και τα πρώτα χρήματα από τα μπόνους της ΟΥΕΦΑ. Η ισοπαλία στη διοργάνωση «πληρώνει» 210.000 ευρώ.

Κίτρινη: 66′ Αλμέιντα, 81′ Ρομαό – 81′ Παπασταθόπουλος

Καραμπάκ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς, Μουσταφάντζε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (85′ Ταράλ), Γκαράγιεφ (68′ Ρομαό), Αλμέιντα (68′ Γιάνκοβιτς), Σεϊντάεφ, Κάντι (62′ Όζομπιτς), Ζουμπίρ, Οβούσου (85′ Χουσείνοφ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Βρσάλικο, Ρέαμπτσουκ, Βρουσάι (86′ Χουάνγκ), Κούντε (69′ Εμβιλά), Μπουχαλάκης (86′ Ροντρίγκεες), Μπιέλ (61′ Βαλμπουενά), Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ουί Τζο Χουάνγκ (61′ Μαρσέλο).

Η Βαθμολογία

  1. Φράιμπουργκ 12 (συνεχίζει στα νοκ άουτ ματς)

2. Καραμπάκ 7 (δίνει μπαράζ με 3η από το Τσάμπιονς Λιγικ για να παραμείνει στο Γιουρόπα)

3. Ναντ 3 (δίνει μπαράζ με 2η από όμιλο του Κόνφερενς Λιγκ για να συνεχίσει στο Κόνφερενς)

4. Ολυμπιακός 1 (αποκλείεται)

Η επόμενη αγωνιστική (27/10)

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Ναντ – Καραμπάκ

Η τελευταία αγωνιστική (3/11)

Ολυκμπιακός – Ναντ

Καραμπάκ – Φράιμπουργκ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This