Άρης: Έδειξε χαρακτήρα, είχε αδυναμίες, 2-1 τον Ιωνικό με ανατροπή

Must Read

Οι εφιάλτες των δύο τελευταίων αγώνων στο πρωτάθλημα με Βόλο και ΑΕΚ που συνοδεύτηικαν από ισάριθμες ήττες, ξύπνησαν και πάλι στον Άρη στον εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό. Οι «κίτρινοι» πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονος με γκολ στο παθητικό τους και μέχρι το 60ο λεπτό τίποτε δεν έδειχνε ότι μπορεί να αλλάξει η κακή εικόνα της ομάδας.

Όμως στο τελευταίο ημίωρο κάτι οι αλλαγές του προπονητή του Άλαν Πάρντιου, κάτι το αίσθημα της… αυτοσυντήρησης έφεραν την αφύπνιση των «κίτρινων» ποου έφθασαν σε νίκη με το «φτωχό» 2-1.

Ο ¨Αρης ξεκίνησε επιθετικά το ματς, αλλά γρήγορα οι ενθουσιασμός ξεθύμανε. Ο Ιωνικός με «σφιχτή» άμυνα αναζητούσε με αντεπιθέσεις το γκολ. Και το πέτυχε στο 41′ με τον Μάντζη από μπαλιά του Άσμαν. Στο 48, ο Άσμαν λίγο έλειψε να κάνει το 2-0, αλλά ο Κουέστα του είπε… στοπ.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή οι ποδοσφαιριστές του Άρη έδειχναν μπλοκαρισμένοι, να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Κι ο Ιωνικός ήταν το ακριβώς αντίθετο. Μπορεί να βρισκόταν σε θέση άμυνας, αλλά σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδινε την εντύπωση ομάδας που δίνει μάχη για την παραμονή της.

Η αφύπνιση του Άρη πραγματοποιήθηκε στο 63′ όταν ο Μαζικού που διακρίθηκε επιθετικά, αλλά υστέρησε αμυντικά, επεχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Ζερβίνιο και κατέληξε στα δίχτυα (1-1). Ήταν η πρώτη σημαντική επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων από το 21ο λεπτό όταν η μππάλα σε σουτ του Πάλμα χτύπησε στο δικάρι του Χουτεσιώτη.

Στο 67′ πέρασε στον αγώνα ο Γκρέι «κρύο αίμα» και δεινός σκόρερ. Δεν χρειάστηκε παρά επτά λεπτά (74′) να το επιβεβαιώσει όταν πάλι ο Μαζικού σούταρε η μπάλα έφθασε σε αυτόν και την έστειλε στα δίχτυα (2-1).

Άρης (Πάρντιου): Kουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Ετέμπο, Νταμπό (Γκαρσία 56′), Mαντσίνι (Γκαρθία 42′), Καμάτσο, Πάλμα (Γκρέι 67′), Ζερβίνιο (Ιτούρμπε 67′).

Ιωνικός (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες, Σάκιτς (Μίλο 77′), Κάνιας (Τσίμπσαχ 52′, Μασάς 78′), Φαντιγκά, Λοβέρα (Σεμπά 46′), Άοσμαν (Μεντόσα 77′), Ελευθεριάδης, Μάντζης.

*Στον άλλο αγώνα της ημέρας ο Βόλος νίκησε, επίσης με ανατροπή, 2-1 τον Λεβαδειακό.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This