Ο σπουδαίος Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε πως έχει καρκίνο του δέρματος: «Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις»

Ο Γερμανός γκολκίπερ μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα της υγείας του

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

Ο Μάνουελ Νόιερ, τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου και διεθνής με την Εθνική Γερμανίας, μόλις εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι πάλεψε με τον καρκίνο του δέρματος ο οποίος εμφανίστηκε στο πρόσωπό του και αποκάλυψε ότι έχει υποβληθεί ήδη σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

Είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός γκολκίπερ μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και εύχεται να μπορέσει να συμμετέχει στο Μουντιάλ του Κατάρ που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ο 36χρονος Νόιερ εξήγησε πως το προσωπικό του ιστορικό με τον καρκίνο αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη ώστε να συνεργαστεί με την συμπατριώτισσά του και τρεις φορές πρωταθλήτρια Grand Slam τενίστρια Ανγκελίκ Κέρμπερ για να κυκλοφορήσουν μια σειρά φαρμακευτικών καλλυντικών περιποίησης δέρματος με την ονομασία «Newkee».

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)


«Έχουμε και οι δύο ένα πολύ προσωπικό ιστορικό δερματικών ασθενειών. Στην περίπτωση της Ανγκελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση που σχετίζεται με τον ήλιο και στη δική μου περίπτωση για καρκίνο του δέρματος στο πρόσωπό μου, τον οποίο έχω ήδη χειρουργήσει τρεις φορές. Γι’ αυτό και φροντίσαμε ιδιαίτερα να μην κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την αντηλιακή προστασία: Επειδή προπονούμαι συνεχώς έξω και μου αρέσει επίσης να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου στη φύση» δήλωσε ο Μάνουελ Νόιερ σε δελτίο τύπου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

Ποτέ πριν ο τερματοφύλακας δεν είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, ούτε  πότε ακριβώς υπεβλήθη στις τρεις αυτές χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας από έναν τραυματισμό στον ώμο και ευελπιστεί να είναι εγκαίρως έτοιμος ώστε να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας της χώρας του που θα ταξιδέψει στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Να θυμίσουμε πως ο Νόιερ έχει 113 συμμετοχές με την Εθνική Γερμανίας ενώ αγωνιζόταν ως βασικός το 2014 όταν η χώρα του κατέκτησε το Μουντιάλ. Την ίδια χρονιά, κέρδισε και το βραβείο Χρυσό Γάντι.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This