Νίκησε το κίνητρο στο Φάληρο: Ολυμπιακός – Ναντ 0-2

Must Read

Η Γαλλική Ναντ είχε ισχυρότερο κίνητρο από τον Ολυμπιακό για να πάρει τους βαθμούς της νίκης που σήμαιναν και συνέχεια της ευρωπαϊκής της πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ. Με τη νίκη της, 2-0, τερμάτισε 2η στον 7ο όμιλο, πίσω από τη γερμανική Φράιμπουργκ. Αυτό σημαίνει ότι έχει μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνοντας αγώνα μπαράζ με κάποια από τις ομάδες των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ που τερμάτισαν στην  3η θέση. Παράλληλα… ζεσταίνει το ταμείο της με 1,150 εκ. ευρώ που είναι το πριμ της 2ης θέσης συν 630.000 ευρώ που είναι το μπόνους νίκης.

Σε όλα αυτά ο Ολυμπιακός που παρέταξε «εναλλακτική» ενδεκάδα λόγω ντέρμπι είχε ένα κίνητρο, να σημειώσει την πρώτη και μοναδική νίκη στη διοργάνωση και να βελτιώσει τον αρνητικό συντελεστή στα γκολ που ήταν 2-8 και πλέον έγινε 2-10.

Το αρνητικό για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι η ήττα, αλλά το μόνιμο πλέον φαινόμενο η ομάδα να… μένει από δυνάμεις όσο το ματς πλησιάζει στο τέλος του., Για μια ακόμα φορά τα γκολ της ήττας ήρθαν ότι οι… μπαταρίες των ποδοσφαιριστών χρειάζονταν… επαναφόρτιση.

Το πρώτοι γκολ της γαλλικής ομάδας ήρθε στο 78΄ με τον Μοχάμεντ από σέντρα του Μπλας. Ο σκόρερ βρέθηκε μόνος για να κερδίσει την κεφαλιά απέναντι στον Τζολάκη.




Στις καθυστερήσεις ο δημιουργός του πρώτου γκολ, ο Μπλας έγινε σκόρερ.




Διαιτητής: Μπόικο (Ουκρανία)

Βοηθοί: Κότσεφ, Βολοντίν (Ουκρανία)

4ος: Αμπντούλα (Ουκρανία)

Κίτρινη; 90+4 Ρέτσος – 48′ Καστεγέτο, 68′ Ματουσαμί

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Καλογερόπουλος (61′ Σισέ), Βρουσάι (46′ Βρσάλικο), Μπουχαλάκης, Κούντε, Μπόουλερ (86΄Εμβιλά), Αμπουμπακάρ Καμαρά (69′ Μαρσέλο), ελ Αραμπί (46′ Σαπουντζής), Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ναντ: Λαφόντ, Φάμπιο ( 8′ Απιά), Παλουά, Γκεσάντ (81′ Κοκό)(, Μουτουσαμί (73′ Τσιριβέγια), Γκαναγκό (73′ Καντέρ Μπαμπα), Σισόκο, Καστεγέτο, Κορκία, Μοσταφά Μοχάμεντ, Σάιμον (46′ Μπλας)

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This